Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Bully harbiden ya hep aynı oyun mu oynanacak bu ne kardeşim değiştirin oyunları biraz

Oda finalde kaybetmiş 2.olmus özlem de 4.olmus ben o yarışmayi izlemedim , ama Türkiye-yunanistan ızlemistim nadya o zamanda iyiydi

Sero sembolü almış tebrikler keyfim biraz yerine geldi.

Ya Merve en güçlü kız ama daha 1 sembolü bile yok. Beceri oyununu beceremiyor.
Acun da azıcık değiştirsin şu oyunları ya hep aynı kişiler alıyor.

bakalım erkeklerde kim alacak

Oda finalde kaybetmiş 2.olmus özlem de 4.olmus ben o yarışmayi izlemedim , ama Türkiye-yunanistan ızlemistim nadya o zamanda iyiydi
Aysil tanere karsi oyun olarak degil, elenen arkadaslarin oylariyla kaybetmisti. O siralar finalde finalistler oyun oynayip kazaniyordu ama acun tanerin kazanmasini istedigi icin sistemi son anda degistirdi

pascal elendi hakan ne diyor la öyle

iyi kavga olurdu onu iyi biliyorum)) ilk başta turabiyi kurabiye yapıp yerdi))

Turabi elendi daha güzel bir haber olamazdı bugün.

Aysil tanere karsi oyun olarak degil, elenen arkadaslarin oylariyla kaybetmisti. O siralar finalde finalistler oyun oynayip kazaniyordu ama acun tanerin kazanmasini istedigi icin sistemi son anda degistirdi
Biliyorum internette okudum bende , belki acun yaptığı hatanın farkına varıp 2010 merve o. Şampiyon yapmıştır

turabi ve hilmicem de elendi ya la

aynen finalde kaybetti aslında o da 1.olabilirdi ben çok beğeniyodum ayşılı

derin futbolda rok yok sonra izlerim

sprittiz ustası elendi hahaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...