Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Bully harbiden ya hep aynı oyun mu oynanacak bu ne kardeşim değiştirin oyunları biraz

o değilde yıllar içinde bu survivor baya değişime uğradı eskiden sadece cumartesi ve pazar olurdu
cumartesi ödül oyunu pazar dokunulmazlık olurdu o kadar :D sonrada pazartesi çıktı sembol oyunu ama kimse takmıyodu pazartesi
şimdi bin tane oyun çıakrdı ah acun ah reyting için neler yaptın :D

özlemde iyiydi aga aslanlardan aklımda kalan tek kadın yarışmacı zaten

ama ayşılı hiç unutmam aslanlar kanaryalardan müthiş bi yarışmacıydı ya o kız keşke burda olsa ayşıl süper yarışıyordu
Oda finalde kaybetmiş 2.olmus özlem de 4.olmus ben o yarışmayi izlemedim , ama Türkiye-yunanistan ızlemistim nadya o zamanda iyiydi :D

Sero sembolü almış tebrikler keyfim biraz yerine geldi. :D

Ya Merve en güçlü kız ama daha 1 sembolü bile yok. Beceri oyununu beceremiyor. :( Acun da azıcık değiştirsin şu oyunları ya hep aynı kişiler alıyor.

Oda finalde kaybetmiş 2.olmus özlem de 4.olmus ben o yarışmayi izlemedim , ama Türkiye-yunanistan ızlemistim nadya o zamanda iyiydi :D
Aysil tanere karsi oyun olarak degil, elenen arkadaslarin oylariyla kaybetmisti. O siralar finalde finalistler oyun oynayip kazaniyordu ama acun tanerin kazanmasini istedigi icin sistemi son anda degistirdi

pascal elendi hakan ne diyor la öyle :F

millet diyodur tanerle bu nasıl şampiyon oldu ama eskiden böyle değillerdi özellikle taner yapışkan gibiydi hiçbi oyunu bırakmazdı şimdi ölmüş :D

@beyazsoy sen ne diyosun nihat doğan olsaydı nasıl olurdu efsane olurdu bence :D
iyi kavga olurdu onu iyi biliyorum)) ilk başta turabiyi kurabiye yapıp yerdi))

Turabi elendi daha güzel bir haber olamazdı bugün. :Z

Aysil tanere karsi oyun olarak degil, elenen arkadaslarin oylariyla kaybetmisti. O siralar finalde finalistler oyun oynayip kazaniyordu ama acun tanerin kazanmasini istedigi icin sistemi son anda degistirdi
Biliyorum internette okudum bende , belki acun yaptığı hatanın farkına varıp 2010 merve o. Şampiyon yapmıştır :(

aynen finalde kaybetti aslında o da 1.olabilirdi ben çok beğeniyodum ayşılı

derin futbolda rok yok sonra izlerim :d

sprittiz ustası elendi hahaha :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...