GreatOttoman
Favori Üye
Bir de güzellik yarışmasına katılmış ve 92'liymiş.Sahra'nın mayolu hali bile bana çekici gelmiyor.![]()
Bir de güzellik yarışmasına katılmış ve 92'liymiş.Sahra'nın mayolu hali bile bana çekici gelmiyor.![]()
Oda finalde kaybetmiş 2.olmus özlem de 4.olmus ben o yarışmayi izlemedim , ama Türkiye-yunanistan ızlemistim nadya o zamanda iyiydio değilde yıllar içinde bu survivor baya değişime uğradı eskiden sadece cumartesi ve pazar olurdu
cumartesi ödül oyunu pazar dokunulmazlık olurdu o kadarsonrada pazartesi çıktı sembol oyunu ama kimse takmıyodu pazartesi
şimdi bin tane oyun çıakrdı ah acun ah reyting için neler yaptın
özlemde iyiydi aga aslanlardan aklımda kalan tek kadın yarışmacı zaten
ama ayşılı hiç unutmam aslanlar kanaryalardan müthiş bi yarışmacıydı ya o kız keşke burda olsa ayşıl süper yarışıyordu
Bir de güzellik yarışmasına katılmış ve 92'liymiş.![]()
VoleybolcudaUzun zamandır hiç bu kadar gülmemiştim. O tiple kim almış onu güzellik yarışmasına.
![]()
Elenmiş zaten hemen ama kim almış onu ya.Uzun zamandır hiç bu kadar gülmemiştim. O tiple kim almış onu güzellik yarışmasına.
![]()
Aysil tanere karsi oyun olarak degil, elenen arkadaslarin oylariyla kaybetmisti. O siralar finalde finalistler oyun oynayip kazaniyordu ama acun tanerin kazanmasini istedigi icin sistemi son anda degistirdiOda finalde kaybetmiş 2.olmus özlem de 4.olmus ben o yarışmayi izlemedim , ama Türkiye-yunanistan ızlemistim nadya o zamanda iyiydi![]()
iyi kavga olurdu onu iyi biliyorum)) ilk başta turabiyi kurabiye yapıp yerdi))millet diyodur tanerle bu nasıl şampiyon oldu ama eskiden böyle değillerdi özellikle taner yapışkan gibiydi hiçbi oyunu bırakmazdı şimdi ölmüş
@beyazsoy sen ne diyosun nihat doğan olsaydı nasıl olurdu efsane olurdu bence![]()
Biliyorum internette okudum bende , belki acun yaptığı hatanın farkına varıp 2010 merve o. Şampiyon yapmıştırAysil tanere karsi oyun olarak degil, elenen arkadaslarin oylariyla kaybetmisti. O siralar finalde finalistler oyun oynayip kazaniyordu ama acun tanerin kazanmasini istedigi icin sistemi son anda degistirdi
aynen finalde kaybetti aslında o da 1.olabilirdi ben çok beğeniyodum ayşılıOda finalde kaybetmiş 2.olmus özlem de 4.olmus ben o yarışmayi izlemedim , ama Türkiye-yunanistan ızlemistim nadya o zamanda iyiydi![]()