Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarın fena bir bölüm olacak

galibiyet sevinçlerinde fazla bağırmayı kendini göstermek sanıyor heralde taner ulan oyun oynamıyorsun be oyun

hasan gerçekten çok adaletli ve cesur diğerleri taneri yazmaya korkuyor

Tanerden daha aktif sehpalar gördüm. Bizim evdeki dolap Tanerden daha fazla hareket ediyor.
Heykel diyorum da Heykele saygı duyuyorlar en azından, 2. haftada kural ihlalini Taner söylerken Bozok geri çekip Taneri yere düşürüp kendisi söylemişti. Resmen ezik gibi davranıyorlar, saygı da 0.

Hani tavuklar 21 gün yatar ya yumurtaların üzerinde sonra civcivler çıkar (Türkçesini bilmiyorum), o tavuklar Tanerden daha hareketli. Biraz sonra Tanerin yanında küçük Tanercikler görürseniz şaşırmayın.
Küçük Tanercikler de yumurtadan çıkmaya üşenir gerçi.

turabi Nihatin striptiz yapmış hali yahu kim kimi taklit ediyor)))

Acun kesinlikle hakaretlere de izin vermemeli. Sahra ağzına geleni diyor herkese. Hakaret de kışkırtıcı yani, vurmaya hakkı var. Kıza kaç kez İQ`sü düşük dedi. Özlem senin gibisini cebinden çıkarır.

Bu arada Gökhan Keser gitseydi bu sene Pascal yerine çok daha güçlü olurdu ünlüler.

acun tilki gibi 10 a 10 kala reklama girer 10 dakka ordan 15 dakka burdan al sana 25 dakka hemde kuralına göre

çakma nihat yerine gerçek nihat olsaydı keşke be aga cidden manyak olurdu
Birleştiriyor yani.
Böyle yapacağına bir başta bir sonra 15 DK olsa daha mantıklı değil mi.

Ünlüler yenilirse Anıl'ı yazacaklar.Sonra karşısına Serenay Merve'yi çıkaracak.
Gönüllüler yenilirse yine Begüm'ü yazacaklar.Hasan 1. olup karşısına Taner'i koyacak.Taner gidecek.

maçla dönüşümlü izledim.
[HASHTAG]#almeda[/HASHTAG] için sürekli diyorum kız çok iyi yarışçı. sesini çıkarmadığı için zayıf gösteriliyor ama oyunlarda cevabını veriyor.

ah turabi ah nasılmış oyunlarda yapılan hareketler sinir bozuyormuş di mi?

sahra ne ayaksın la sen. anlaşılan duygu'ya özenme çabası içinde. zaten performansta yerlerde. begüm yine en iyi kız olarak çıktığında yediremedi ben yaparım ben çıkim falan.

[HASHTAG]#anil[/HASHTAG] için gitsin denilmiş. [HASHTAG]#anil[/HASHTAG] 'dan önce merve, almeda pascal ve hakan var.
ki o zamana kadar iyileşir.
hakan yine iş başında takımı [HASHTAG]#anil[/HASHTAG] 'a karşı gaza getirme çabasında göndermek için..

[HASHTAG]#anil[/HASHTAG] bu oyun için iyi hazırlanmıştı yarışsaydı ünlüler rahat alırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...