Resmi Survivor'un başlatmış olduğu ankette farkla Serenay önde. #favorimSerenay hem Türkiye hem de Dünya gündeminde. İşte bizim gücümüz.. Acun Ada Konseyinde sonuçları açıklayacakmış.
Hangi anketResmi Survivor'un başlatmış olduğu ankette farkla Serenay önde. #favorimSerenay hem Türkiye hem de Dünya gündeminde. İşte bizim gücümüz.. Acun Ada Konseyinde sonuçları açıklayacakmış.
Hakan ve Berna geçmiş.@Yiğitt hakan mı geçmiş ünlülere en güçlü deyince bende begüm sandım ayrıca acun bunu yarışma başlamadan niye açıklıyor ki sıkıntısı mı var bu adamın
Twitterda desteklediğin kişi için tweet atıyosun. #favorim yazıyorsun sonra desteklediğin kişi.. Misal #favorimSerenay şu an hem dünya hem Türkiye gündeminde farkla öndeyiz.Hangi anket
acunn.com ayar çekmiş oraya ünlüler ve gönüllüler diye ayrım yok artık, takımlar belli değil görünüyor.Hakan ve Berna geçmiş.
Yarışmacılar kısmından Berna'yı tıkla ÜNLÜLER TAKIMINDA yarışan diyor.
Neden öyle görünüyor ki? :Sacunn.com ayar çekmiş oraya ünlüler ve gönüllüler diye ayrım yok artık, takımlar belli değil görünüyor.
http://www.acunn.com/survivor/yarismacilaracunn.com ayar çekmiş oraya ünlüler ve gönüllüler diye ayrım yok artık, takımlar belli değil görünüyor.
Neden öyle görünüyor ki? :S
Tamam, tıklayınca Hakan ünlülerde görünüyor rahatladım şimdi.http://www.acunn.com/survivor/yarismacilar
Buradan Hakan'ı tıkla ne yazıyor?
Ünlüler takımında olacak yazıyor.
Neyse senden kurtulduk bu da birşeydir.Tamam, tıklayınca Hakan ünlülerde görünüyor rahatladım şimdi.
Asıl ben sizden kurtuldum az kalsın Hakan ve Turabi aynı takımda olacaktı, Acun sesimi duydu.Neyse senden kurtulduk bu da birşeydir.
Gönüllüler ezip geçecek.Asıl ben sizden kurtuldum az kalsın Hakan ve Turabi aynı takımda olacaktı, Acun sesimi duydu.
Ünlüler forever.
Ünlülerin erkekleri daha sağlam bunu sen de biliyorsun.Gönüllüler ezip geçecek.
Berna yine şampiyonluk beklemesin.
3 şampiyona kimse ses çıkaramaz.Ünlülerin erkekleri daha sağlam bunu sen de biliyorsun.Merve'ler de bizde.
Bence Duygu beklemesin.
Şaka maka 3 şampiyon sizde ama ünlüler şampiyonları dövecek.3 şampiyona kimse ses çıkaramaz.
Duygu zaten şampiyon ki?
Göreceğiz.Şaka maka 3 şampiyon sizde ama ünlüler şampiyonları dövecek.
Murat %90 oy mu ne almıştı Duygu karşısında ne şampiyonluğundan bahsediyorsun
Ben bu adamla hep aynı fikirdeyim ya.Hakan'ın geçmesi süper oldu. Kendi senesinde 1.olamadı umarım bu sefer olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?