Ünlü kızlardan Almeda ve Sero aldı herhalde eşitAga takım komple kötüydü bence. Kim iyiydi bilemiyorum valla. En çok sayıyı kim aldı.
Serenay'ın 2 tane aldığını biliyorum. Almeda'da aldıysa haksızlık yapmak istemem. Kimseye karşı bir önyargım yok yani.Ünlü kızlardan Almeda ve Sero aldı herhalde eşit
o kavga buyuk ihtimmale Hakanin ilk performasindan sonraydi cunku daha ilk sut diyordu. Herzamanki gibi fragmanla programin icerigi bir degil. Artik acunun sayfasindan izleriz.O değil de fragmanda Hakan ve Berna kavga ediyorlardı, göremedik?
8 saat uyku geldi mi peki@Harunnn60 oyunu indirdim ama pek bişi anlamadim oyun yok bişi yok sürekli ilerliyorum odun kiriyorum
Daha ne kadan böyle devam etcek
Odun kirdikca karakterimin morali yerine geliyor
Geldi video izledim sonraki güne atladi8 saat uyku geldi mi peki
Hadi yaGeldi video izledim sonraki güne atladi
Oyun tanitimiydiHadi yane videosu peki o
Bu arada kaçıncı gundesin ?
Tmm bırakma sakin 3.günde dokunulmazlık oyunu var eğer kaybedersiniz ada Konseyi olacakOyun tanitimiydi
2. Gundeyim sıkıldım biraktim
Beni elerki bunlar loTmm bırakma sakin 3.günde dokunulmazlık oyunu var eğer kaybedersiniz ada Konseyi olacak
Odunlari kır onlarla ev inşaat ediyorsun , ateş yakıyorsunBeni elerki bunlar lo
Pek bişi yapmıyorum ağaç kesiyorum
Bırakmam 😉
Ev nasil yapılıyor 😱Odunlari kır onlarla ev inşaat ediyorsun , ateş yakıyorsun
Muz filan ye
Dokunulmazlığı mutlaka kazanmaya bak
Ev ve Ateş için bol bol odun , yaprak filan topla onları ev yada ateş götür tıkla oyun türkçe zaten anlarsınEv nasil yapılıyor 😱
Ates nasıl yakiliyor 😱
Dokunulmazlığı alabilirsem alirim 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?