Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse @Harunnn60 sen sayamayacaksın galiba ben [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] 'nin iyi yönlerini sayayım bari.

1.si yarışlarda süper iyi.
2.si olduğu gibi görünenlerden. Ne hissediyorsa, ne düşünüyorsa belli ediyor. Gizlisi saklısı yok.
3.Kadınlara inanılmaz saygılı. Geçen gün ki Begüm oalyını derseniz atlarım şimdi şuradan. Kız o kadar çok konuştu ki Turabi bile olsa karşıdaki patlıyor yani.
4.sü Davranışları anlayana çok anlamlı.
5.si kimin ne olduğunu anında kestirebiliyor ve inanılmaz ileri görüşlü. Daha şu şöyle deyipte yanıldığını görmedim.
6.sı lider vasıflara sahip... diye gider.
@Maskeli Fedai @eskici @Yiğitt
 
Ekmek almaya gitmiştim ya
şimdide yemek yiyicem, gelince sayacağım

@-KADİR-
 
Begüm kesinlikle haklıydı. Evet Begüm bazen çok saçma ve uzun tepkiler verebiliyor ama bence o olayda Begüm haklıydı.
 
Turabi'nin delikanlı davranmadığı noktaları rica ediyorum.
kızlar hakkında atıp tutuyor arkadan. bir de merve aydın çok övüyor kendini diyor kendini aşırı övmesi. hakan ve diğerlerine sıfır saygı fikiziki temas boyun kesme hareketi patates göreceğim demesi. ama en vahimi biri üzülürken onunla dalga geçmek alay etmek aşırı sevinmek ne Anadolu ne de insanlıkta var)))
 
Turabi bu survivorun en delikanlısı açık ara
 

Kızlar hakkında atıp tutmuyor. Kadın çenesi diye bir şey var. Eğer onlarla konuşunca tahrik olacak ve olay fazla uzayacak. Kadınlarla muhttab olmuyor o nedenle. Arkadan atıp tuttuğu dediklerine katılmıyor. O kimsenin olmadığı konuşmalarda konuşuyorsa ona olan tavrını belli ettikten sonra konuşuyordur.

Ben şahsen o yaptığı hareketleri doğal buluyorum. İki rakibsin sonuçta ve sen aç kaldığında onlar seni teselli etmeyecek. En iyisi kazandığında içinde tutmamak.
Seviniyorsa ne var yani. neye ters bu. Anadolu çocuğu olayı zaten senin uydurduğun bir olay. O kalıba sokmak istiyorsun ama Turabi o kalıpta değil.
 
Begüm kesinlikle haklıydı. Evet Begüm bazen çok saçma ve uzun tepkiler verebiliyor ama bence o olayda Begüm haklıydı.

Yaa inanamıyorum. bariz oynuyor kız orada. Sahra'da evet haklıydı Özlem suçluydu ama sonra Begüm Sahra yüklendi diye yüklendi. Turabi'de artık yeter dedi yani ne var bunda. Sonrasında içindeki pislik dedi, begüm pislik anladı, Ardından Bir şey demedi korkmuyorum ben senden anladı. Bariz bir şeyleri ispatlama işene girmiş kız.
 
Bunlara tek tek cevap vereceğim

Kızlar hakkında ne atıp tutması var arkadaş.Kızlar hakkında Begüme dedi yalandan özür onun dışında Duyguyu yazarken kendini belli etti yazdığının

Hakana saygısızlık mı yapma Allah aşkına patates çuvalı diyen insan delikanlı olmuyor mu.Bu sözler Turabiye alışkanlık olmuş.Doğal yani


Kim üzülürken dalga geçmiş göster de bilelim.Hem sen Turabiyi bol bol gülüyor diye düşünüyon ama geçen yıl Ahmet dursun sakatlandığında hemen yanına gitti ona yardımcı oldu falan.
 
Helal olsun Begüm'e o zaman.
 
[HASHTAG]#anil[/HASHTAG] ile [HASHTAG]#almeda[/HASHTAG] yorumuna katılmıyorum. [HASHTAG]#anil[/HASHTAG] 'ı bi ben mi görmüyorum dedikodu yapıyomuş sinsilik yapıyomuş uydurmayın lan.


[HASHTAG]#merveaydin[/HASHTAG] 'ın oflaz için şöyle birşey demişti, burası senin yarıştığın zamandaki survivor değil diye. aynen öyle işte [HASHTAG]#almeda[/HASHTAG] baya iyi yarışcı çok küçümseniyo burda. yarışta hiç geride kalmıyor mesela oynadığında katkısı oluyor.

diğerleriyle ilgilenmiyorum. @Harunnn60
 
Çok iyi yazmışsın Hamza
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...