GreatOttoman
Favori Üye
Yok, oyundan diskalifiye oldu sadece. Maalesef.Turabi diskalifiye mi oldu ??? 😱
@sokak sanati @Bully Diskalifiye oldu diye tweet atınca o Hakan'ı itti diye diskalifiye oldu sandım.Gideyim de izleyeyim bari bölümü.
Hakan daha kışkırtıcı olmuştur derken?Bende oyun anını izlemedim ama haberleri abartıyorlar her zaman ki gibi. Geçen yıl ki Gökhan olayı gibi bir şeydir muhtemelen ama Hakan daha kışkırtıcı olmuştur bu açık ve net.
Hakan daha kışkırtıcı olmuştur derken?
Ön yargılı yorumlarda bulunmak senin işin zaten.Genel huylarını çözdük artık yarışmacıların ve izlemeden bile neler olduğunu çözebiliyorum.Kışkırtmıştır her zaman ki gibi.
takım takım değil ki etkileniyor adam napsın. .s dün merve'nin toplantısı iyiydi takım silkelenip kendine gelicek bugün patlıcak.Oyunu izlemye başladım. Hakna oyun kazandı.😱
Sahra durduk yere heyecan yaptırdı.
Turabi yılın gömmesini yapmış @Yiğitt @Maskeli Fedai .Bir tur öndeymiş resmen.
[HASHTAG]#jaguarhilmi[/HASHTAG] uçtu yine.@Billy Kane Anıl patlayamadı.[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]
Merve yılın saçmalığını yaptı.
Merve sinirinden ölmüş.
Keşke Sahra şansını deneseydi.
[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] mükemmel yarış sergiledi ama atamadı.
Bence buda doğru değildirArjantin'de yapılan Survivor yarışmasında gerçekleşen helikopter kazasında ölen yarışmacılardan birinin Pascal'ın yakın akrabası olduğu söyleniyor. Bu yüzden de Pascal'ın kendi isteğiyle yarışmadan ayrıldığı söyleniyor. Doğru mu değil mi akşam göreceğiz bakalım.
@sokak sanati @Harunnn60 @Yiğitt @Maskeli Fedai @eskici
Değildir inşallah. Pascal'ın gitmesi Hakan'ların gruba yarar ama üzülürüm böyle giderse.Bence buda doğru değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?