Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
almeda?
anıl?
berna?
pascal?
doğu?
bunların suçu ne?

almeda?
anıl?
berna?
pascal?
doğu?
bunların suçu ne?

Oraya [HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG] 'ı yazman garip olmuş.
Adam ortalığı karıştırdı daha dün akşam.

Pascal biraz agresif pek sevilecek biri değil. Doğukan acayip donuk zaten 2013'de Hilmi'yi tutuyordum o nedenle hiç sevmemiştim onu bhu yılda öyle oldu.
Berna bizden gitti ve umarım geri gelir ama Merve Aydın ve Anıl'ın kafasıyla çok uyuşuyor ve onlarla çok takılıyor. Özgün değil ama iyi kız tabi favorimde olmaz artık.
Almeda kukla gibi bir şey. varlığı yokluğu bir. Onu saymıyorum bile.
Anca ağlıyor.

anıl'ın amacı kimin kimle sorunu varsa konuşup ödül öncesi halletmekti ama ahmet gerdi ortalığı. başkası konuşuyo hemen atlıyo ortalığı geren ahmet'ti. [HASHTAG]#aniliyedirmeyiz[/HASHTAG] 😎

anıl'ın amacı kimin kimle sorunu varsa konuşup ödül öncesi halletmekti ama ahmet gerdi ortalığı. başkası konuşuyo hemen atlıyo ortalığı geren ahmet'ti. [HASHTAG]#aniliyedirmeyiz[/HASHTAG] 😎

Hiç masum değil bence. [HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG] orada tam anlamıyla amacını gerçekleştirdi ve ünlüler iyice dağıldı.

sen antici olduğun için inanmasanda olur.

[HASHTAG]#turella[/HASHTAG] [HASHTAG]#oryantelturella[/HASHTAG]

Ergen mod açık kalmış yine.
Turella ne yaa ayrıca oryantel nedir Allah aşkına.😱 Oryantal o..
[HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG] 'ı desteklicem diye ergenik hallerinin kurbanı oldun.

Ergen mod açık kalmış yine.
Turella ne yaa ayrıca oryantel nedir Allah aşkına.😱 Oryantal o..
[HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG] 'ı desteklicem diye ergenik hallerinin kurbanı oldun.
ünlüleri destekliyorum anıl'la almeda favorilerim. 😉 ayrıca anıl'ın sinsiliğinimi gördün sinsirella nedir git orjinal etiketler bul.

ünlüleri destekliyorum anıl'la almeda favorilerim. 😉 ayrıca anıl'ın sinsiliğinimi gördün sinsirella nedir git orjinal etiketler bul.

Sinsiliğini çok anlattım FF halkına ve ben artık susuyorum orada.
@Bully Anıl'ı savunuyor bu.

Almeda neysede Anıl gerçekten sıkıntı. İnsan onun yüzüne bakınca bile anlar nasıl oynadığını. Akın gibi.

Ünlülerden Hakan ve Merve Oflaz giderse toparlanırlar.Her şey onların başının altından çıktı.

Oo. Hilmi'm yaa
All - Star birincisi olacak adamı, yarışma başlamadan gözünden tanırım ben.

okadar acelecisin ki herkese nerdeyse bi laf atmışsın ama ne olacağı belli olmaz evet merve yükselecek dedim ve de yükselecek ama sabretmeyi öğren

Wuhaahaha.
Ben şimdiye konuşan ve realist bir insanım ayrıca All Star'da da geçmiş geleceğin aynasıdır.

Ayrıca herkes yanılıyor o nedenle onları susturmam gerekli.

Wuhaahaha.
Ben şimdiye konuşan ve realist bir insanım ayrıca All Star'da da geçmiş geleceğin aynasıdır.

Ayrıca herkes yanılıyor o nedenle onları susturmam gerekli.
yanılıyo olabilirler de sen okadar iddalı konuşuyosun ki senin ilerde yanılmayacağın ne malum da herkese böyle alaycı sert cevaplar veriyosun biraz düzgün yorum yap

yanılıyo olabilirler de sen okadar iddalı konuşuyosun ki senin ilerde yanılmayacağın ne malum da herkese böyle alaycı sert cevaplar veriyosun biraz düzgün yorum yap

İddialı kısmında haklısın. Gerçekten çok iddialı konuşuyorum ama eper yanılırsam tükürdüğümü yalamayıda bilip tebriğimi ederim.

Sert yorum yapmıyorum biraz alaycı yapıyorum. Bu sert olmuyor.

bundan şüpheliyim biraz ve diyelim ki sert değil diyosun da alaycı dahada kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...