Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftaya umarım Serenay birinci olurda, o grubun havası söner. :Z

Fulya yine 2. haftadab gitti.:F İlk Survivor'ında da böyle olmuştı galiba @Bully demişti. Geçmiş olsun hakettide gitti.:F

Anıl 1. olmuş. Iyyy halkı kandırmış @RevaN 'ın dediği gibi.:F Nasılda oynamış aynı [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] gibi.:kiki:

@adamgibiadamturabicamkiran Konsey'de güzel açıklama yaptı. Tam nefret edilecek isimleri söyledi. Merve Aydın ile Ahmet'i söylesin, [HASHTAG]#tilkihakan[/HASHTAG] gitsin .:F [HASHTAG]#disiaslanserenay[/HASHTAG] 'ın 1. olmasını istedi. Bunu bende çok istiyorum. Nedendir bilinmez ama Turabi ile desteklediğimiz ve nefret ettiklerimiz aynı.:F Ya ben ona göre şekillendim yada gerçekten bu böyle.:F @Maskeli Fedai .

@KayıpSehir FF'de ki yeni Sero takımız [HASHTAG]#disiaslanserenay[/HASHTAG] olsun bence.:Z Ünlülerde Favorim Berna ile Sero'ydu ama Serenay Turabi baskısı ile öne geçti.:Z @Bully sende destek vermelisin.:F

SMS'e dönelim tekrar. [HASHTAG]#tilkihakan[/HASHTAG] için ben en azından [HASHTAG]#cakalahmet[/HASHTAG] 'i geçer diye tahmin ediyordum ama hiç öyle olmadı baya gerilerde kalmış. Ama başta Merve Aydın olmak üzere pek çok isim tepki çekiyor o gruptan tabi Ahmet'te aynı. 2. SMS'de daha net görürüz durumu birde Hakan'ın dokunulmazlığı vardı. onunda etkisi vardır. Bence ilk 5'i zorlar bir sonrakinde ama oda olumsuz anlamda tepki çekiyor. Bu tahminim o yönden biraz tutmaya bilir ama Merve ve Ahmet çok düşecek o belli.:Z Böyle devam etsinler.:F

Almeda çok geride kalmış. Pascal beklediğimden fazla geldi.:X

Son düzenleme:
@hayret bi şey evet ama anıl dedi zaten kendi grubumdakileri söylemicem diye ee diğer grupta da en güçsüz merveydi doğal olarak onu söyledi normal yani kimi söylesin başka :D @ABAY_06 aga bence merve iyi deil o nedenle gitse bir şey olmaz yani :D
Nası iyi değil senle aynı yarışmayımı seyrediyoruz biz kızlardan en iyisi o şuan o giderse kim oyun alacak iyice çökerler hala ve hareketlerini bende beğenmiyorum ama oyunlarda iyi

Hakana dün ahmet, tolga karel demiş)))) aklın yolu bitmiş yalnız tolga çok kötü oynardı o nokta da aynı fikirde degiliz

AHMETTE TAM TERSİNİ DEDİ TOLGA İYİ OYNARDI SEN KÖTÜ OYUNCUSUN DEDİ:))))))))
Benzettigimiz kişi aynı ama oyunculuk yeteneği konusunda tam tersini söylemiş. tolga çok abartarak oynuyordu ben ondan oyunculuğunu beğenmiyorum)) Bir ara sakatlanıp oyunu bırakmış sonra oyun bittiği halde devam edip oyunu tamamlamıştı. Hakan bunu yapmaz bence

Benzettigimiz kişi aynı ama oyunculuk yeteneği konusunda tam tersini söylemiş. tolga çok abartarak oynuyordu ben ondan oyunculuğunu beğenmiyorum)) Bir ara sakatlanıp oyunu bırakmış sonra oyun bittiği halde devam edip oyunu tamamlamıştı. Hakan bunu yapmaz bence
bende senin gibi düşünüyorum :))) sadece ahmetin dünkü hakan hakkındaki tolga karel benzetmesi bu yöndeydi:)))

Bu arada acunun az yemek verme olayını baştan beri yanlış buluyordum söylemiyorumdum. Bu yarışmaya zarar verir diye düşünmüştüm. Çünkü ünlüler açlıktan yarisamiyor ve artık ben yarışmaları izlemiyorum sonuç belli sonucu belli olan yarışmanın anlamı yok. gönüllüler fark atıyor sürekli. Acun bir şey yapıp ünlüleri beslemeli yoksa reytingler düşer

@ABAY_06 aga merve oflazdan bahsediyorum ben sen merve aydını mı diyorsun o iyi ama merve oflaz kötü bunu diyorum ben :D

@ABAY_06 aga merve oflazdan bahsediyorum ben sen merve aydını mı diyorsun o iyi ama merve oflaz kötü bunu diyorum ben :D
Anladım ben Merve Aydın diyodum :))) Merve Oflaz konusunda haklısın ben daha yüksek bir performans bekliyordum ama tam bir hayal kırıklığı oyunlarda çok kötü

@ABAY_06 aga kötü zaten gitse de bir şey olmaz hatta iyi olur çok boş konuşuyor sinir ediyor beni :D

istat.png

@Maskeli Fedai [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] hala zirvede.:Z @yigit_00 [HASHTAG]#jaguarhilmi[/HASHTAG] büyük ataklarda.:Z

@HachiKo sen Merve yükselecek mi dedin.:F

[HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG] mahvolmuş. @Billy Kane birde sen vur bu adama tam olsun.:F

[HASHTAG]#tilkihakan[/HASHTAG] 'ı Fulya bile geçmiş @Bully .:F

Merve Oflaz sanıldığı kadarda kötü değil.

Ekli dosyayı görüntüle 43721

@Maskeli Fedai [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] hala zirvede.:Z @yigit_00 [HASHTAG]#jaguarhilmi[/HASHTAG] büyük ataklarda.:Z

@HachiKo sen Merve yükselecek mi dedin.:F

[HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG] mahvolmuş. @Billy Kane birde sen vur bu adama tam olsun.:F

[HASHTAG]#tilkihakan[/HASHTAG] 'ı Fulya bile geçmiş @Bully .:F

Merve Oflaz sanıldığı kadarda kötü değil.

anıl bu hafta baya kötüydü cidden. ama almeda sevindirdi. :D şu ahmet gitmeden almeda gitmemeli. ama sms'i çok kötü.:( gerçi topun ağzındaki isim merve. anıl yine 1. olursa (olacak :D) merve'yi söyler, seroların grubuda ahmet'i çıkarır. merve'nin ahmet'i elemesini izlemek keyifli olacak. :D

anıl bu hafta baya kötüydü cidden. ama almeda sevindirdi. :D şu ahmet gitmeden almeda gitmemeli. ama sms'i çok kötü.:( gerçi topun ağzındaki isim merve. anıl yine 1. olursa (olacak :D) merve'yi söyler, seroların grubuda ahmet'i çıkarır. merve'nin ahmet'i elemesini izlemek keyifli olacak. :D

Almeda gitmesin bencede.
Senin dediğin iş yaş. Merve'lerin grup bir oyuncu çıkaramaz oylama ile çünkü 3-4 kişiler. Anıl 1. olursa Mervelerin gruptan söyler yani hakan ile Merve yada Sero ile Merve çarpışır.:(

Almeda gitmesin bencede.
Senin dediğin iş yaş. Merve'lerin grup bir oyuncu çıkaramaz oylama ile çünkü 3-4 kişiler. Anıl 1. olursa Mervelerin gruptan söyler yani hakan ile Merve yada Sero ile Merve çarpışır.:(
pardon eksik yazmışım derste olduğum için hızlıca yazdım.:(sero 1. olursa ahmet'i söyler o şekilde elenir ahmet. neyse almeda arada kaynar biraz. :A

pardon eksik yazmışım derste olduğum için hızlıca yazdım.:(sero 1. olursa ahmet'i söyler o şekilde elenir ahmet. neyse almeda arada kaynar biraz. :A

[HASHTAG]#disiaslanserenay[/HASHTAG] bu hafta 1. olsun Ahmet elensin bence de çok fitne fucur bir şey o.ss:Z

[HASHTAG]#disiaslanserenay[/HASHTAG] bu hafta 1. olsun Ahmet elensin bence de çok fitne fucur bir şey o.ss:Z
ve çok seviyesiz birisi. dün hakan'a resmen küfr etti ama hakan adamlığıyla cevabını verdi. onu yazdılar diye düşman olmuş hakan'ın gruptakilere. merve'de süper yapıştırdı hem ahmet'e hem merve aydın'a cevabı.

ve çok seviyesiz birisi. dün hakan'a resmen küfr etti ama hakan adamlığıyla cevabını verdi. onu yazdılar diye düşman olmuş hakan'ın gruptakilere. merve'de süper yapıştırdı hem ahmet'e hem merve aydın'a cevabı.

Ben baştan beri görüyordum bu içten pazarlıkları. Hepsi kendine göre plan yapmış öyle gelmiş Survivor'a. Hakan'da çok oynuyor yani Ahmet daha kötü diye onu savunmam ama orada doğru olanı yaptı. Merve Oflaz az biraz gözüme girdi benimde Merve Aydın'a verdiği cevaplarla. Gerçekten ne iğrenç ikili oldu bu Merve ve Ahmet.:(
En sağlam karakterli yarışmacılar [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] . Ünlülerden ise bir tek [HASHTAG]#disiaslanserenay[/HASHTAG] 'ı tutuyorum. Oda çok tatlı odluğu için ve gerçekten hırslandığı için, Bir hesap kitap işine girmediği için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...