Nası iyi değil senle aynı yarışmayımı seyrediyoruz biz kızlardan en iyisi o şuan o giderse kim oyun alacak iyice çökerler hala ve hareketlerini bende beğenmiyorum ama oyunlarda iyi@hayret bi şey evet ama anıl dedi zaten kendi grubumdakileri söylemicem diye ee diğer grupta da en güçsüz merveydi doğal olarak onu söyledi normal yani kimi söylesin başka @ABAY_06 aga bence merve iyi deil o nedenle gitse bir şey olmaz yani
AHMETTE TAM TERSİNİ DEDİ TOLGA İYİ OYNARDI SEN KÖTÜ OYUNCUSUN DEDİ)))))))Hakana dün ahmet, tolga karel demiş)))) aklın yolu bitmiş yalnız tolga çok kötü oynardı o nokta da aynı fikirde degiliz
Benzettigimiz kişi aynı ama oyunculuk yeteneği konusunda tam tersini söylemiş. tolga çok abartarak oynuyordu ben ondan oyunculuğunu beğenmiyorum)) Bir ara sakatlanıp oyunu bırakmış sonra oyun bittiği halde devam edip oyunu tamamlamıştı. Hakan bunu yapmaz benceAHMETTE TAM TERSİNİ DEDİ TOLGA İYİ OYNARDI SEN KÖTÜ OYUNCUSUN DEDİ)))))))
bende senin gibi düşünüyorum )) sadece ahmetin dünkü hakan hakkındaki tolga karel benzetmesi bu yöndeydi))Benzettigimiz kişi aynı ama oyunculuk yeteneği konusunda tam tersini söylemiş. tolga çok abartarak oynuyordu ben ondan oyunculuğunu beğenmiyorum)) Bir ara sakatlanıp oyunu bırakmış sonra oyun bittiği halde devam edip oyunu tamamlamıştı. Hakan bunu yapmaz bence
Ahmet de aynı fikirdedir de o sıra hakanı gömmek için bunu dedi bence))bende senin gibi düşünüyorum )) sadece ahmetin dünkü hakan hakkındaki tolga karel benzetmesi bu yöndeydi))
Anladım ben Merve Aydın diyodum )) Merve Oflaz konusunda haklısın ben daha yüksek bir performans bekliyordum ama tam bir hayal kırıklığı oyunlarda çok kötü@ABAY_06 aga merve oflazdan bahsediyorum ben sen merve aydını mı diyorsun o iyi ama merve oflaz kötü bunu diyorum ben
Ekli dosyayı görüntüle 43721
@Maskeli Fedai [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] hala zirvede. @yigit_00 [HASHTAG]#jaguarhilmi[/HASHTAG] büyük ataklarda.
@HachiKo sen Merve yükselecek mi dedin.
[HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG] mahvolmuş. @Billy Kane birde sen vur bu adama tam olsun.
[HASHTAG]#tilkihakan[/HASHTAG] 'ı Fulya bile geçmiş @Bully .
Merve Oflaz sanıldığı kadarda kötü değil.
anıl bu hafta baya kötüydü cidden. ama almeda sevindirdi. şu ahmet gitmeden almeda gitmemeli. ama sms'i çok kötü. gerçi topun ağzındaki isim merve. anıl yine 1. olursa (olacak ) merve'yi söyler, seroların grubuda ahmet'i çıkarır. merve'nin ahmet'i elemesini izlemek keyifli olacak.
pardon eksik yazmışım derste olduğum için hızlıca yazdım.sero 1. olursa ahmet'i söyler o şekilde elenir ahmet. neyse almeda arada kaynar biraz.Almeda gitmesin bencede.
Senin dediğin iş yaş. Merve'lerin grup bir oyuncu çıkaramaz oylama ile çünkü 3-4 kişiler. Anıl 1. olursa Mervelerin gruptan söyler yani hakan ile Merve yada Sero ile Merve çarpışır.
pardon eksik yazmışım derste olduğum için hızlıca yazdım.sero 1. olursa ahmet'i söyler o şekilde elenir ahmet. neyse almeda arada kaynar biraz.
ve çok seviyesiz birisi. dün hakan'a resmen küfr etti ama hakan adamlığıyla cevabını verdi. onu yazdılar diye düşman olmuş hakan'ın gruptakilere. merve'de süper yapıştırdı hem ahmet'e hem merve aydın'a cevabı.[HASHTAG]#disiaslanserenay[/HASHTAG] bu hafta 1. olsun Ahmet elensin bence de çok fitne fucur bir şey o.ss
ve çok seviyesiz birisi. dün hakan'a resmen küfr etti ama hakan adamlığıyla cevabını verdi. onu yazdılar diye düşman olmuş hakan'ın gruptakilere. merve'de süper yapıştırdı hem ahmet'e hem merve aydın'a cevabı.