Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan 2 oldu. :Z

3 oldu Hakan helal. :Z

Bireyselde başarılı olanların oyunlarda başarısız olanlar olması dikkat çekici.:kiki:

4'te 4 Hadi Hakan. :D

Helal olsun Hakan'a iki dost kapışacak finalde süper. :D

Arkadaşını kıramamak diye bir şey var. Ayrıca Turabi sevmiyordu Duygu'yu niye korusun.
Survivor insanları kırmamak için mi yapılan bir yarışma? Bu bir ALL Star ve bu yarışmada güçlü olanlar kalmalı. Bir insanı sevmemek, onu göndermek için yeterli bir sebep mi? Bir yarışmada yer alan biri takımını düşünür, olayları Turabi gibi kişiselleştirip Hilmicem'i söylemez.

Ayrıca bilmem farkında mısın, Turabi çok saygısız konuşuyor ara röportajlarda. Nasıl 1. oluyor SMS'lerde, aklım almıyor..

Hakan sembolü alacak inşallah. :oley:

Survivor insanları kırmamak için mi yapılan bir yarışma? Bu bir ALL Star ve bu yarışmada güçlü olanlar kalmalı. Bir insanı sevmemek, onu göndermek için yeterli bir sebep mi? Bir yarışmada yer alan biri takımını düşünür, olayları Turabi gibi kişiselleştirip Hilmicem'i söylemez.

Ayrıca bilmem farkında mısın, Turabi çok saygısız konuşuyor ara röportajlarda. Nasıl 1. oluyor SMS'lerde, aklım almıyor..

Turabi açıkladı 'ben en iyi değil bana en yakın olanı severim' dedi.😉 Ayrıca Survivor bu kimler nerelere kadar geldi. hem Duygu zaten ezilirdi bu kadronun karşısında.

Sana göre terbiyesiz bana göre çok adam gibi adam.:Z

Merve hayal kırıklığı bu oyunda.:(

Turabi açıkladı 'ben en iyi değil bana en yakın olanı severim' dedi.😉 Ayrıca Survivor bu kimler nerelere kadar geldi. hem Duygu zaten ezilirdi bu kadronun karşısında.

Sana göre terbiyesiz bana göre çok adam gibi adam.:Z
Ezilirdi derken? 2 sezon önce Duygu'yu izlemedin galiba.. Duygu sırf güçlü oldu diye diğerleri tarafından adı yazıldı. SMS'te güçlü isim diye gönderildi.

Ezilirdi derken? 2 sezon önce Duygu'yu izlemedin galiba.. Duygu sırf güçlü oldu diye diğerleri tarafından adı yazıldı. SMS'te güçlü isim diye gönderildi.

İlk haftayı izledin her halde. Takıma katkısı yoktu. 2 sezon önce karşısında kimler vardı. Bennu ve Irmak. Merve yada Serenay yada Merve Oflaz yoktu.:

Hakan dokunulmazlık sembolü kazanmaya alışık zaten. :A

Yalnız sembolü aldı diye oylarında düşüş olacaktır inşallah ilk 5'e girer, şimdilik hedef ilk 5 olsun. :D

@beyazsoy öncelikle ben oyunu kimin kazandığını tahmin etmiyorum bilgi alıyorum ordan biliyorum kimin kazandığını ve de tuttu gönüllüler kazandı ayrıca bunlar senaryo olmadığını kanıtlamıyor yani oyunun farklı bitmesi senaryo değil mi demek :D

Tebrikler Hakan'a. :D

Sms konusunda napsam acaba :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...