Ne alaka? Turabi çocuk mu? 30 yaşında bir adam. Kendi kararlarını kendi verecek yaşta.
Survivor insanları kırmamak için mi yapılan bir yarışma? Bu bir ALL Star ve bu yarışmada güçlü olanlar kalmalı. Bir insanı sevmemek, onu göndermek için yeterli bir sebep mi? Bir yarışmada yer alan biri takımını düşünür, olayları Turabi gibi kişiselleştirip Hilmicem'i söylemez.Arkadaşını kıramamak diye bir şey var. Ayrıca Turabi sevmiyordu Duygu'yu niye korusun.
Survivor insanları kırmamak için mi yapılan bir yarışma? Bu bir ALL Star ve bu yarışmada güçlü olanlar kalmalı. Bir insanı sevmemek, onu göndermek için yeterli bir sebep mi? Bir yarışmada yer alan biri takımını düşünür, olayları Turabi gibi kişiselleştirip Hilmicem'i söylemez.
Ayrıca bilmem farkında mısın, Turabi çok saygısız konuşuyor ara röportajlarda. Nasıl 1. oluyor SMS'lerde, aklım almıyor..
Ezilirdi derken? 2 sezon önce Duygu'yu izlemedin galiba.. Duygu sırf güçlü oldu diye diğerleri tarafından adı yazıldı. SMS'te güçlü isim diye gönderildi.Turabi açıkladı 'ben en iyi değil bana en yakın olanı severim' dedi.😉 Ayrıca Survivor bu kimler nerelere kadar geldi. hem Duygu zaten ezilirdi bu kadronun karşısında.
Sana göre terbiyesiz bana göre çok adam gibi adam.![]()
Ezilirdi derken? 2 sezon önce Duygu'yu izlemedin galiba.. Duygu sırf güçlü oldu diye diğerleri tarafından adı yazıldı. SMS'te güçlü isim diye gönderildi.