Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hırbo Artistik senin Sanatın geçen oyunda Yaptığın gibi

Özlem için oyunda konuşmadı dedi kendisi de konuşmadı zaten oyun meydanında ama sonrasında herkes konuşuyor oda konuştu.
Daha iki hafta önce hakanı gomecegim diyen kimdi adama gidip isid hareketi yapan kim)) adam daha dun anilla dalağa geçti oyunun içinde
bu adam özlemi övüp merveye giydiriyor sebebi basit kim güçlü onu çekemiyo)))

İnşallah Turabi tez zamanda oyundan gider! Duygu'ya yaptığını da hiç unutmayacağım!!

Anıl Turabiye baktı ve kaybetti resmen, ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemem.

Kollarını uzun açınca boyunda çıkan kemik acı yapıyor, yanlış strateji ile kaybetmek mümkün ama yine de Gönüllülerin alacağı oyuncu bu.

Turabi kadar artistlk yapan ve yaptığı artistlikle rezil olan yok ama gelmiş Merveye taş atıyor. Merve ne zaman artistlik yaptı? Seni gömen de Merveydi zaten.

Millet nasıl görmüyor bunları hayret ediyorum. Sanki hipnoz yapmış herkese

Duygu yakında geri dönecek ve herkese hesabını verecek! Turabi elenecek! Şampiyon DUYGU ÇETİNKAYA olacak!

Berna potaya bile deydiremeyen ufak cocucuklar gibi)]

Konusmadi mi?Yaris esnasinda dediklerini duymadin heralde.

Yarış esnasında kötü bir şey mi dedi. Kendi içlerinde konuştular. Merve'nin yaptığı işle ilgisi yok. Merve bildiğin artistleniyordu. Turabi öyle yapmadı sadece arkadaşlarına anlattı.

O değil de bu Taner bu zamana kadar hiç oyun kazanmadı ve hiçbir oyunda yok. Smste ise 5.

Almedia uğraşsa diğer kızların seramiğinin kıracak)]

Şuan acayip midem bulanıyor ve Turabi+Gönüllüleri savunmayıp ünlülere bakıp gülmek istiyorum.

Yarış devam ediyor.

Fulya kazanıyormuş birde.

Fulya bireysel kazansın.

Zaten Taner ve Seda süsler Survivor'da.. Duygu evde, onlar adada! Off..

Ben kaçırdım arkadaşlar ne oyunu oynanıyor, kişisel dokunulmazlık mı?

Lannnnnnnnnnnnnnn Fulya almasinnnnnnnnnnnnnnn

Fulya kazanacak diye çok korktum.
Tebrikler Merve Oflaz.
Finalde kankası Hakan'la karşılaşır umarım.

Fulya beni çok şaşırttı açıkçası bugün.Helal olsun

Sen yanlış programı izledin galiba canısı çünkü orada Hilmi demiş Turabi'ye. Bu ne yaa. İzlediğinizi bari doğru yorumlayın.
Ne alaka? Turabi çocuk mu? 30 yaşında bir adam. Kendi kararlarını kendi verecek yaşta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...