Ben olaya sizin kadar hakim değilim dediğim gibi, neyse sahalara dönünce bakarız artık.Ahmet Dursun sen dinlen diyip duruyor Hakan'a o da çok üstelemiyor ama Hakan yarıştan kaçmaz Tolga ile karşılaştıranlara cevabını verecek.
Kimi destekliyorsun peki?
Ahaha.Hakan Skor sayıyor @mrt-06 .
Sana mı soracam
Ben olaya sizin kadar hakim değilim dediğim gibi, neyse sahalara dönünce bakarız artık.
Ben öyle takılıyorum ya Turabi dışında kim kazanırsa kazansın farketmez.
Birde birine daha gıcık oluyordum aklıma gelmedi şimdi.
Ahaha.Kaan'ı kışkırtma artık bence.
O sahneleri fragmanda görmüştümAga parkurun sonunda top atma var işte. 3 tane hedefi deviren kazanacak.
Turabi önde olduğunu sanıp topla bazı hareketler yaptı kendi çapında ama Anıl geriden gelip gömdü bunu.Çok güldüm ya defalarca izlerim ben o sahneyi.
Aynı taraftayız sonuç olarak yani Turabi'nin karşısında olan herkes candır.Ben olaya sizin kadar hakim değilim dediğim gibi, neyse sahalara dönünce bakarız artık.
Ben öyle takılıyorum ya Turabi dışında kim kazanırsa kazansın farketmez.
Birde birine daha gıcık oluyordum aklıma gelmedi şimdi.
Ahaha.Kaan'ı kışkırtma artık bence.
Berna türk kızlarının namusunu kurtardı neyseki))))
Türk kızları iste burunlarindan kil aldirmaz ama gel yarış diyince araziler)))Oda Almanyada büyümüş ama.
@sokak sanati ben dedim sana canım ben ünlüler dediysem ünlüler kazanır dokunulmazlığı da biliyorum ama söylemem
Türk kızları iste burunlarindan kil aldirmaz ama gel yarış diyince araziler)))
Sen kendi avatarına bak anti olacam diye görsel zevki katleden sensin.Yani görsel zevki bozuyorsun fan olacağım diye birazcık sorman lazım.
Hakan tolganin daha tilkisi daha zekisi sadece bak hala arkasında birileleri var))Ahmet Dursun sen dinlen diyip duruyor Hakan'a o da çok üstelemiyor ama Hakan yarıştan kaçmaz Tolga ile karşılaştıranlara cevabını verecek.
Kimi destekliyorsun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?