Hilmicem büyük risk aldı. KaAnirsa kral olacak turabinin onunune geçecekti cesarete hilmicem de az değil. Herkes onu alksilayacak şimdiBirlikte kulis yapıyor diyordunuz ne oldu. Hilmicem bunu Duygu'yu elemek içinmi yaptı şimdi.
Hilmicem büyük risk aldı. KaAnirsa kral olacak turabinin onunune geçecekti cesarete hilmicem de az değil. Herkes onu alksilayacak şimdiBirlikte kulis yapıyor diyordunuz ne oldu. Hilmicem bunu Duygu'yu elemek içinmi yaptı şimdi.
Üzüldüm tabiki ama neyseki fazla bağlanmadm yoksa çok daja üzülürdümŞaka gibi Duygu elendi... Gönüllüler zaten umrumda değildi şu an nefret ettim gerçekten. Üzücü Duygu en azından ilk haftadan gitmeyi hak etmiyordu, keşke çabucak toparlansaydı. Gerçiği sms'te 3. Olmuş büyük başarı. Harcadılar Duygu'yu. Ama Hilmi'nin de gerçek yüzünü görmüş olduk sms'te Duygu'yu 3. Sıraya kadar getiren kısım şu an Hilmi ve Turabi'ye karşı, işte bu iyi oldu.sakın üzülme Duygu 1 hafta sonra tv'ye çıkar zaten. @Yiğitt
Duygu'yu sevenleride şimdi karşısına almış olmadımı ne gerek vardı onu anlayamadım. Duygu'dan nefret ediyorsa bilemem tabii.Hilmicem büyük risk aldı. KaAnirsa kral olacak turabinin onunune geçecekti cesarete hilmicem de az değil. Herkes onu alksilayacak şimdi
Gokhan finale çıktı ne yapsın türk halkı))) taner de5. Oldu. türk halkı efendiyi sever ama güçlüyü daha çok sever)))Gökhan Keserden efendisi yoktu. Şimdi Anıl efendi.Turabi ile karşılaşınca Anıl mı 1. olur? Hiç sanmıyorum. Ayrıca Turabi gibi seviyesiz mi efendi?
Biliyorum neler hissetiğini çok kötü oluyor insan.Üzüldüm tabiki ama neyseki fazla bağlanmadm yoksa çok daja üzülürdüm
Begüm hatalı davrandı eyvallah. zeki türabı bunu yakaladı kızı bu zaafini kullandı.. ismini soykeyseydi kizin konuşma hakki olacak belki özür dileyecekti. türabı uyanlik yapıp buradan puanı aldı sonra başkasını ismini soyledi.@beyazsoy orda vefasızlığı dedi ne var bunda Hakli hem hem paylaş hem isim yazsınne ggüzel memleket
Türabı güçlü survivor güç oyunu güçlü olan kazanır. Turabinin yaptığı ukalaliklari başkası yapsa gözünün yaşına bakmaz türk halkiŞaşırıyorumGokhan finale çıktı ne yapsın türk halkı))) taner de5. Oldu. türk halkı efendiyi sever ama güçlüyü daha çok sever)))Tutabi efendiliğie önem verseydi zaten Yiğite taş atmazdı, gökhanla iyi geçinirdi rakip olmasına rağmen.
Milleti nasıl kandırıyor ya ben ona
Aldı ama nefret duygusunun gücü azdır tıkanır bir sure sonra. Ama simdi duyguyu sevmeyenleerin taktirini kazandı baba adammış kendini ortaya koydu diyecekler. Duygunun karşında malum daha çok kitle var.Duygu'yu sevenleride şimdi karşısına almış olmadımı ne gerek vardı onu anlayamadım. Duygu'dan nefret ediyorsa bilemem tabii.
Ezelden daha iyi durumda akil oyunlarinda sonuçta bunlar zeki insanlar ve her bir karakter kendi açısından en faydalisini düşünüyor. Senoryoda bir senarist tüm karakteri düşünür bu maçında survivor daha iyiEzele döndü buralar yemin ediyorum ne oluyor la. @beyazsoy
Survivirda oyunların hepsi güç oyunu değil ki sonuçta türabı iyi pazarlıyor kendi modern dünyanın bir kuralı var gerçek hic bir seydir algı herşeydir))))Türabı güçlü survivor güç oyunu güçlü olan kazanır. Turabinin yaptığı ukalaliklari başkası yapsa gözünün yaşına bakmaz türk halkiSüper güçlü değil beyazsoy. Merve kız hali ile geçen sene gözünün yaşına bakmadı finalde eledi onu, artı olarak ondan önce 4 karşılaşmanın 3'nü Merve aldı. Turabiden daha güçlüleri var orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?