Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birlikte kulis yapıyor diyordunuz ne oldu. Hilmicem bunu Duygu'yu elemek içinmi yaptı şimdi. (b)
Hilmicem büyük risk aldı. KaAnirsa kral olacak turabinin onunune geçecekti cesarete hilmicem de az değil. Herkes onu alksilayacak şimdi

Şaka gibi Duygu elendi... Gönüllüler zaten umrumda değildi şu an nefret ettim gerçekten. Üzücü Duygu en azından ilk haftadan gitmeyi hak etmiyordu, keşke çabucak toparlansaydı. Gerçiği sms'te 3. Olmuş büyük başarı. Harcadılar Duygu'yu. Ama Hilmi'nin de gerçek yüzünü görmüş olduk sms'te Duygu'yu 3. Sıraya kadar getiren kısım şu an Hilmi ve Turabi'ye karşı, işte bu iyi oldu. :) sakın üzülme Duygu 1 hafta sonra tv'ye çıkar zaten. @Yiğitt

Abi ben bi ara Taner kaybettiler‚adada unuttular sandım garibim napıyor o yav. :D
Adada kalmak için Turabi ve Hilmicemin bazı ihtiyaçlarını karşılıyor. :A:A

Şaka gibi Duygu elendi... Gönüllüler zaten umrumda değildi şu an nefret ettim gerçekten. Üzücü Duygu en azından ilk haftadan gitmeyi hak etmiyordu, keşke çabucak toparlansaydı. Gerçiği sms'te 3. Olmuş büyük başarı. Harcadılar Duygu'yu. Ama Hilmi'nin de gerçek yüzünü görmüş olduk sms'te Duygu'yu 3. Sıraya kadar getiren kısım şu an Hilmi ve Turabi'ye karşı, işte bu iyi oldu. :) sakın üzülme Duygu 1 hafta sonra tv'ye çıkar zaten. @Yiğitt
Üzüldüm tabiki ama neyseki fazla bağlanmadm yoksa çok daja üzülürdüm

Hilmicem büyük risk aldı. KaAnirsa kral olacak turabinin onunune geçecekti cesarete hilmicem de az değil. Herkes onu alksilayacak şimdi
Duygu'yu sevenleride şimdi karşısına almış olmadımı ne gerek vardı onu anlayamadım. Duygu'dan nefret ediyorsa bilemem tabii. :)

Gökhan Keserden efendisi yoktu. Şimdi Anıl efendi.Turabi ile karşılaşınca Anıl mı 1. olur? Hiç sanmıyorum. Ayrıca Turabi gibi seviyesiz mi efendi?
Gokhan finale çıktı ne yapsın türk halkı))) taner de5. Oldu. türk halkı efendiyi sever ama güçlüyü daha çok sever)))

Ünlüler haftaya dokunulmazlığı kaybederlerse büyük ihtimal Anıl 1. olacaktır. Oyun kazanıyor, efendi bir görüntü çiziyor. Ergen fanı da çok. :)

ŞaşırıyorumGokhan finale çıktı ne yapsın türk halkı))) taner de5. Oldu. türk halkı efendiyi sever ama güçlüyü daha çok sever)))​
Tutabi efendiliğie önem verseydi zaten Yiğite taş atmazdı, gökhanla iyi geçinirdi rakip olmasına rağmen.

Milleti nasıl kandırıyor ya ben ona

@beyazsoy orda vefasızlığı dedi ne var bunda Hakli hem hem paylaş hem isim yazsınne ggüzel memleket
Begüm hatalı davrandı eyvallah. zeki türabı bunu yakaladı kızı bu zaafini kullandı.. ismini soykeyseydi kizin konuşma hakki olacak belki özür dileyecekti. türabı uyanlik yapıp buradan puanı aldı sonra başkasını ismini soyledi.

ŞaşırıyorumGokhan finale çıktı ne yapsın türk halkı))) taner de5. Oldu. türk halkı efendiyi sever ama güçlüyü daha çok sever)))​
Tutabi efendiliğie önem verseydi zaten Yiğite taş atmazdı, gökhanla iyi geçinirdi rakip olmasına rağmen.

Milleti nasıl kandırıyor ya ben ona
Türabı güçlü survivor güç oyunu güçlü olan kazanır. Turabinin yaptığı ukalaliklari başkası yapsa gözünün yaşına bakmaz türk halki

Duygu'yu sevenleride şimdi karşısına almış olmadımı ne gerek vardı onu anlayamadım. Duygu'dan nefret ediyorsa bilemem tabii. :)
Aldı ama nefret duygusunun gücü azdır tıkanır bir sure sonra. Ama simdi duyguyu sevmeyenleerin taktirini kazandı baba adammış kendini ortaya koydu diyecekler. Duygunun karşında malum daha çok kitle var.

Türabı güçlü survivor güç oyunu güçlü olan kazanır. Turabinin yaptığı ukalaliklari başkası yapsa gözünün yaşına bakmaz türk halki​
Süper güçlü değil beyazsoy. Merve kız hali ile geçen sene gözünün yaşına bakmadı finalde eledi onu, artı olarak ondan önce 4 karşılaşmanın 3'nü Merve aldı. Turabiden daha güçlüleri var orda

Camoka hasan ın sms desteği malesef fazla değil gibi adamın dibi hepsinden güçlüdür inşallah bi şekilde kazanır

Yav halk her şeyin farkında bu bir show programı Turabi de iyi bir şovmen bu yüzden yüksek alıyor zaten. :D

Türabı güçlü survivor güç oyunu güçlü olan kazanır. Turabinin yaptığı ukalaliklari başkası yapsa gözünün yaşına bakmaz türk halki​
Süper güçlü değil beyazsoy. Merve kız hali ile geçen sene gözünün yaşına bakmadı finalde eledi onu, artı olarak ondan önce 4 karşılaşmanın 3'nü Merve aldı. Turabiden daha güçlüleri var orda
Survivirda oyunların hepsi güç oyunu değil ki sonuçta türabı iyi pazarlıyor kendi modern dünyanın bir kuralı var gerçek hic bir seydir algı herşeydir))))
Mevlanananin değişiyle ne söylediğin değil karşı tarafın ne anladigidir anlatigin)))

Fazla söze gerek yok ...

B_NSZKqUQAALcOb.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...