Recide değil kendinin ne kadar vefalı olduğunu göstermek için begumu soylememesine rağmen konuyu açıyor. Show yapıyor ama bunu guzlice yapıyor Begüm vefasız ben vefalı diyor seyircinin bilinç altina gönderiyor. Bu anadolu kültüründe yok. Birini gomeceksen eşit olacan kizin konuşma hakki yok bir kere ayrıca gereği de yok. Ertesi hafta ismini söyler alırsın puanını simdi iki kez puan aldi. Belki Begüm hata yaptım diyecek ona bu hakki bile tanımadı türabı. Adam zeki lafla anadolu çocuğum denmesi için hic bir fırsatını kacirmiyor))))@beyazsoy katılmıyorum ortada rencidelik birşey yok
Begüm vefasızlık yaptı Turabide olayı.acikladi
Sadece 1 sıralama. O zaman Hilmicem baya risk almış.@sürgünüm Hilmi 2 Duygu 3 oldu
Hilmicem'in mi Duygu ile ne alıp veremediği vardı ben de anlayamadımSadece 1 sıralama. O zaman Hilmicem baya risk almış.
Seda'da kavga ediyor o zaman haftayada onunla oylamaya çıksın.
Duygu ile ne alıp veremediği vardı tam anlayamadım.
Yanlış anlaşılmasın Duygu'yu savunmuyorum.
Yalakalik değil efendi çocuk hilmi cemde ayni gurupta sonuçta anadolu çocukları kazandı işte)))Taner ne kadar kurnaz birisi yav, Turabiye yalakalık yaptı diye SMS`lerde de 5. olmuş. Oyun oynamamış adamı 5. yapıyorlar Yuh!
Turabinin hala 1. olması zaten başlı başına hayal kırıklığı. Bu adam bu sene de şampiyon olur demedi demeyin. Kurnaz egoist striptizci.
Türabı tüm Türkiye yı kandırmış birinci olmuş duyguyu mu kandirmayacak)))Hahahah @eskici@Yigitt
Turabiye adam değil diyenler duygu az önce ne dedi adam gibi adamsın @sokak sanati hepsi kabul etti bir bizim forum kabul etmesi
Geçmiş olsun kardeşim.Gönüllüler takımı benim için bitmiştir. Begüm'e Allah kolaylik versin..
Gökhan Keserden efendisi yoktu. Şimdi Anıl efendi.Turabi ile karşılaşınca Anıl mı 1. olur? Hiç sanmıyorum. Ayrıca Turabi gibi seviyesiz mi efendi?Efendi çocukları sever türk halki
Türabi de hilmicem hakandan eksik değil sinsilikte ama en adam gibi olan hilmicem kendini ortaya koydu. Tabi türabı arkadaşlığa dediği kadar önem verseydi asla hilmicemi yazmazdi duygusal olarak arkadaşının gitme olasılığına kimse razi olmaz ama türabı iki yerden puan alacaktı hem rakibini yollayacak hem arkadaşınin dediğini yaparak anadolucocugu olacaktı)))Burda Hakan Duygu'nun gitmesi icin Turabi veya Hilmicem'in birbirlerini yazmasi gerekiyor diyince birileri Hakan'a sinsi demisti.Simdi Turabi sinsi mi oldu sorarim
Neyse Duygu'nun gidisine soktayim hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?