Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gonulluler kesinlikle out benim için. Sonuna kadar ünlÜLER!!

@beyazsoy katılmıyorum ortada rencidelik birşey yok
Begüm vefasızlık yaptı Turabide olayı.acikladi
Recide değil kendinin ne kadar vefalı olduğunu göstermek için begumu soylememesine rağmen konuyu açıyor. Show yapıyor ama bunu guzlice yapıyor Begüm vefasız ben vefalı diyor seyircinin bilinç altina gönderiyor. Bu anadolu kültüründe yok. Birini gomeceksen eşit olacan kizin konuşma hakki yok bir kere ayrıca gereği de yok. Ertesi hafta ismini söyler alırsın puanını simdi iki kez puan aldi. Belki Begüm hata yaptım diyecek ona bu hakki bile tanımadı türabı. Adam zeki lafla anadolu çocuğum denmesi için hic bir fırsatını kacirmiyor))))

SENİ SEVİYORUM DUYGU ÇETİNKAYA

Acun en büyük hatayı, reyting için şampiyonları yarışmaya dahil ederek yaptı. Şampiyonu halk seçmiş, yine seçer zaten. Turabi ve ya Hilmicemden birisi 1. olacak zaten sonunda bu belli bir şey. Ünlülerden öyle ahım şahım oy alan olmaz bile.

Sadece 1 sıralama. O zaman Hilmicem baya risk almış.

Seda'da kavga ediyor o zaman haftayada onunla oylamaya çıksın.

Duygu ile ne alıp veremediği vardı tam anlayamadım.

Yanlış anlaşılmasın Duygu'yu savunmuyorum. :)
Hilmicem'in mi Duygu ile ne alıp veremediği vardı ben de anlayamadım :D
Ama şükretmem lazım yoksa Begüm'üm gidiyordu :D

Survıvor survıvor olalı Hilmi Cem'in ki gibi daş...........k görmedi :)))))))

Taner ne kadar kurnaz birisi yav, Turabiye yalakalık yaptı diye SMS`lerde de 5. olmuş. Oyun oynamamış adamı 5. yapıyorlar Yuh!

Turabinin hala 1. olması zaten başlı başına hayal kırıklığı. Bu adam bu sene de şampiyon olur demedi demeyin. Kurnaz egoist striptizci.
Yalakalik değil efendi çocuk hilmi cemde ayni gurupta sonuçta anadolu çocukları kazandı işte)))

Gönüllüler takımı benim için bitmiştir. Duygu ve Seda için takımı sempatim vardı ama Duygu elenince takım tamamen bitti benim için. Seda'dan da Duygu'ya yaptıkları için iyice soğudum. Şuan Begüm'e o takımda olduğu için üzülüyorum. :( Kesin ona yüklenecekler. Sahra'yı bile sevmeye başladım artık. Nasıl bir oyun bu ya ...

Abi ben bi ara Taner'i kaybettiler‚adada filan unuttular sandım garibim napıyor o yav. :D

Son düzenleme:
Gönüllüler takımı benim için bitmiştir. Begüm'e Allah kolaylik versin..

Gönüllüler takımı benim için bitmiştir. Begüm'e Allah kolaylik versin..
Geçmiş olsun kardeşim. :(

Gel biz ünlülere katıl turabi ve hilmicemi desteklemezsin artık senin duygunun kuyusunu kazdılar. :A

Burda Hakan Duygu'nun gitmesi icin Turabi veya Hilmicem'in birbirlerini yazmasi gerekiyor diyince birileri Hakan'a sinsi demisti.Simdi Turabi sinsi mi oldu sorarim :)

Neyse Duygu'nun gidisine soktayim hala.
Türabi de hilmicem hakandan eksik değil sinsilikte ama en adam gibi olan hilmicem kendini ortaya koydu. Tabi türabı arkadaşlığa dediği kadar önem verseydi asla hilmicemi yazmazdi duygusal olarak arkadaşının gitme olasılığına kimse razi olmaz ama türabı iki yerden puan alacaktı hem rakibini yollayacak hem arkadaşınin dediğini yaparak anadolucocugu olacaktı)))

Hilmicem'in karşında olmak için elimden geleni yaparım. Hilmicem şampiyon olamayacak. Hadi Ünlüler şu dıştan adam gibi görünenlere gösterin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...