Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama doğru olma ihtimali de yok değil gibi.En Sevdiğim 3 Şarkı bitti ya belki olabilir diye düşünüyorum.
Tam da aga onu yazacaktım. Yarışma bitti şimdi ortada kaldıya hemen yapışmıştur Acun'un paçasına. O yüzden kararını değiştirmiş olabilir.

Son bir bölüm yayınlar belki ATV diyecem de ben de anlamadım
Bu yeni konu açma yasakları getirildi onun yüzünden kılı kırk yarıyoruz. Gerçi ben her zaman dikkatliydim, sende yakından biliyorsun çünkü. Sağolasın zamanında bana çok konu verdiydin.

@ABAY_06 aga nerden çıktı bu hırbo yine başımıza.

Neyse katlanacaz artık yapacak bir şey yok maalesef.

Gel senle Hakan'ı destekleyelim, benim adamım o, Merve Oflaz, Seda ve Anıl da iyidir, onları da destekliyorum ama bir numaram Hakan, kazanacak inşallah.

[HASHTAG]#allstarhakanhatipoglu[/HASHTAG]

[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] dururken Hakan da kimmiş

Burcu Esmersoy da 2.sunucu zaten
Alp ten kurtulduk

@sürgünüm Turabi dururken başka biri tutulmaz zaten

Yaw hiç sorma Kaan'ım hırbo'nun katılması felaket olmuş mecbur izlicez valla ben daha belirgin bir favorim yok hakan'lı yarışmayı izliyemedim o zaman baya iyiydi galiba

Nihatta katilmis, baya heycanli gececek gibi bu sezon

Yaw hiç sorma Kaan'ım hırbo'nun katılması felaket olmuş mecbur izlicez valla ben daha belirgin bir favorim yok hakan'lı yarışmayı izliyemedim o zaman baya iyiydi galiba
Akın'ım Hakan adam gibi adamdı ve güçlü bir yarışmacıydı, bu yüzden yarışmadaki diğer tüm erkekler onu çekemediler ve her hafta elemeye çalıştılar.

Hakan haftalarca direndi ama onun da gücü bir yere kadar tabii, dokunulmazlık oyununu kaybedince yolladılar adamı.

Onun zamanında sms de yoktu, o elendikten sonraki sene geldi sms sistem. Eğer Hakan'ın zamanında sms sistemi olsa büyük ihtimal o şampiyon olacaktı. Ama Merve'nin şampiyon olmasına da çok sevindim, o da Hakan'ın arkadaşıydı çünkü.

Biz @Nisa ile Hakan, Merve ve Seda'yı destekliyoruz, sen de katılırsın inşallah bize.
Biz adamdan anlarız, büyük ihtimal aynı kişileri destekleriz zaten yine.

Seda kim diye soracak olursan o da Hakan ve Merve ile aynı sene yarıştı, onların arkadaşları.

Bir başlasın Kaan'ım görelim tartalım yarışmacıları şimdiden bişey söylemek zor baya curcunalı olucağı kesin ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...