İki kopya adam yarıştı az konuşan kazandı)))
Uff Beyazsoy sende önünü gelene sallıyorsun.
İki kopya adam yarıştı az konuşan kazandı)))
Maskeliye dokunma türabı kaybetti şuan yasta)))maskeli bir yorumunda da turabi ismi olmasın kafamı koparıp itlere yem diye atacam ya Allah aşkına tamam ulan tamam turabi şampiyon 1 numara offf her yorumda turabi arkadan konuşmadı turabi adam turabi direk dansı yapmıyor direkle kavga ediyor turabi sprtitizci değil turabi dövüşçü turabi sinsi değil turabi adam turabi sinsi değil turabi arkadan konuşmuyor
tamam aga tamam biraz oyunla ilgili bişey yaz
bu arada şu merve aydın çok laubali şımarık konuşuyor irrite oldum bunlar ne kadar şımarık ya konuşmalara bak
aga mervede anılın dişi versiyonuMaskeliye dokunma türabı kaybetti şuan yasta)))
Hasan iyi ama o da renksiz . bi kişilik koyamiyor ilkinde daha iyiydiaga mervede anılın dişi versiyonu
hasan bunların yanında melek gibi kalıyor İnşallah finale çıkar yine camoka adamım benim
aga bunlar ne ayak ya anıldır mervedir uçmuş bunlar kendilerini ne sanıyolarsamerve ne kadar ukalaca konuşuyor ağza yüze bak sen nasıl bir garebetsin
Gecen survivorda yakin bulduğum vardı ama bunda yok ondan salliyorumUff Beyazsoy sende önünü gelene sallıyorsun.
yani şebeklik mi yapsın o daHasan iyi ama o da renksiz . bi kişilik koyamiyor ilkinde daha iyiydi
hele şükür be kardeşim turabi kelimesi içinde geçmeyen bir cümle aga gözünü sevim tamam anladık her cümlede turabi yazma itici oluyorsun
Gecen survivorda yakin bulduğum vardı ama bunda yok ondan salliyorum
aga kıyas falan kabul etmez bunlar kendilerini bir halt sanıyorlar usta kim bunlar kim ikisini bırak hepsini topla yine kıyas kabul etmezaga bunlar ne ayak ya anıldır mervedir uçmuş bunlar kendilerini ne sanıyolarsa2 survivorla kendilerini Türkiye starı falan sanıyolar heralde kimsiniz siz kardeşim kim sizi tanımıyoruz siz ne yaptınız da bu hava ne be
aga böyle tipleri görünce ustamızın değerini daha da çok anlıyorum bunlar o konumda olsa akli dengelerini kaybederlerdi bence sen ne diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?