Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serenay'ın yüzsüzlüğü belli oldu.Fulya'yla takılmaya devam etsin.Fulya ilgi çekmeye çalışıyor.Ama yanlış kişilerde çalışıyor.

Yorumlara bakınca herkesin Turabi'ye ısındığını görüyorum.:bhr: Adam çünkü o:Z

Yok bazıları iyi değil.Her şeye rağmen Begüm için tehlike çanları çalıyor diyor.Sembolü birine verebiliyor mu diyor?Kızdan bu kadar mı nefret ediyorsunuz bir gidin ya.Begüm mükemmeldi ve sembolü aldı.
Niye beni etiketleyerek yazmiyorsun?Korkacak bir sey yok.Begum gidicem diye kendi agliyor.Biz yazinca mi suc oldu?

Seranayın saçlar bozulmuş,bişi mi olmuş ne olmuş, ilgi çekici değil artık. :D

Almeda'da atarlardı Fulya'ya bence fulya haklıydı.

Final oyununda takımca Berna'ya atarlandılar bir havarlar felan bence orda berna'ya gereksiz tepkide bulundular. Acun'u yuhalamalı yani berna reyis gönüllülerde kalmalıydı.

@beyazsoy Türabı sinsi değil diğerlerine gore daha iyi daha adam.Öyle olsaydı dun duyguyu yazarken imzasını cakmazdi
Türabı zeki , zeki olmasa buralara gelemez. Simdi duyguya geçirdi röportajlarda ve duyguyu yazmazsa sinsi damgasi yiyecek. O zaman ne yapayım açıktan yazayım puan alayim dedi o hareket tamamen ben adamım deme showu . tamam sinirlendin yaz gitsin niye simgeni yaziyon kurnazlığı buradan belli

Hasanlar konuşmuş Türabı hayır eeee anlamadım konuşma yeti insanların düşüncesini söylemek için bir yer illa gidip suratına mi diyecek @Bully senin adam da tilkilik peşinde surekli
Tamam anladık Hakan tilkilik peşinde başka bir şey yazmayacaksan etiketleme beni sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun. :)

yine anıl kazandı helal be adamım benim :D

Anıl'a tebrikler Turabi'nin kazanmasından iyidir. :)

Anıl geçen 10. sayı için Hasan'ı tokatladığında -taktik olsada kaptanlara biner suç- bir tehlike sezdiydim zaten. Bela olacak gibi bu sezon. :A

Turabi kimi sildi ki bir sahra başkasi yok @beyazsoy
maskeli bir yorumunda da turabi ismi olmasın kafamı koparıp itlere yem diye atacam ya Allah aşkına tamam ulan tamam turabi şampiyon 1 numara offf her yorumda turabi arkadan konuşmadı turabi adam turabi direk dansı yapmıyor direkle kavga ediyor turabi sprtitizci değil turabi dövüşçü turabi sinsi değil turabi adam turabi sinsi değil turabi arkadan konuşmuyor
tamam aga tamam biraz oyunla ilgili bişey yaz :D

bu arada şu merve aydın çok laubali şımarık konuşuyor irrite oldum bunlar ne kadar şımarık ya konuşmalara bak

İki kopya adam yarıştı az konuşan kazandı)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,397
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU