Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turabi bilerek anıla yakın olan bayrağı aldıda diğer tosun imkanı yok yetişemez. :D

Begüm'ün almasına sevindim. Bu arada Sahra'yı yollayacaktı acun diğer tarafa aslında gitti gönüllülerin en iyisini yolladı rakibe. :(

Anili anıl yapan efendiliği saygılı olması ukla olmamasıydı yani turabini tam tersi))) simdi turabiden daha fena en azından türabı sinsiligi açıktan yapıyor)))
bu anıl ne kadar boş bi adam olmuş ya acayip gıcık oldum yollasınlar şunu biran önce acayip itici turabiden ible daha gıcık oldum

@Bully kimin arkasına gülmüş yok bilmem ne yapmış.Bikmadiniz mi nu muhabbetten.Sen kendi adamına bak adam nasıl tilkiyse Hilmiyle Turabiye takmış ikiyüzlü.madam

@Bully kimin arkasına gülmüş yok bilmem ne yapmış.Bikmadiniz mi nu muhabbetten.Sen kendi adamına bak adam nasıl tilkiyse Hilmiyle Turabiye takmış ikiyüzlü.madam
Ne var kardeşim adam Hilmi ve Turabi hakkında yorum yapamaz mı yasak mı? Aynı adada bile değiller.

Konuşturma şimdi beni Hasan'ın yüzüne bir şey diyemeyip arkasından atıp tutan senin Turabi değil mi? Hakan'ı karşı adaya yollayan da Turabi. E Hakan bu yüzden Turabi'ye bilenecek tabii ona gücünü göstermek isteyecek.

anıl reyiz kazanır inş. :D almeda'ya üzüldüm ya iyi yarışmıştı. :(

Ufff yine reklammı.ss

Bu sefer ki falsösünü anlayamadım ben. İlk başta biraz geciktim de.
Falsosu turabiye benzer açıklamalar yapmasi))) onlar sunu yapti deyip dedikodu yapiyor sonra hep ben, ben ,ben diyip duruyor eskiden daha efendiydi. Çok düz biri olmuş iyi özeliklerini kaybetmiş

Yok bazıları iyi değil.Her şeye rağmen Begüm için tehlike çanları çalıyor diyor.Sembolü birine verebiliyor mu diyor?Kızdan bu kadar mı nefret ediyorsunuz bir gidin ya.Begüm mükemmeldi ve sembolü aldı.

Hasanlar konuşmuş Türabı hayır eeee anlamadım konuşma yeti insanların düşüncesini söylemek için bir yer illa gidip suratına mi diyecek @Bully senin adam da tilkilik peşinde surekli

Yok bazıları iyi değil.Her şeye rağmen Begüm için tehlike çanları çalıyor diyor.Sembolü birine verebiliyor mu diyor?Kızdan bu kadar mı nefret ediyorsunuz bir gidin ya.Begüm mükemmeldi ve sembolü aldı.

Turabi Begüm'ü eletirse ben bile tepki gösteririm o derece. Umarım öyle bir hata yapmaz.

bu anıl ne kadar boş bi adam olmuş ya acayip gıcık oldum yollasınlar şunu biran önce acayip itici turabiden ible daha gıcık oldum
aga çok itici de turabi kadar olamaz yani :A bu çocuk efendiydi şimdi bozdu kendini

Aynen türabı en azından arkadaşımı satmam diyor (ama kurmaz turabi silecegi adamla kavga edip arkadaşım değilsin deyip öyle siliyor))))) )

Begüm bence şuan Gönüllülerin kızları için en iyi ilk 3'te bence. Özlemdi sanırım yüzü olan birde Nadya iyi.

Tehlike Çanı var bence çünkü yanlış arkadaşlık peşinde. Duyguyla takılıp hata yaptı. Duyguyu sevmiyorum. :F

Iyyyykkkk oluyoeum bazılarının profil resmini görünce.:F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...