Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Helal olsun Begüm. :Z

Begüm'ü Turabi yada Hilmi söylerse çok fena sinirlenirim. Bunu yapmamalılar.

Anıl iki yılda ne hale gelmiş ünlüler dünyası boyle demek kuzu gibi adam sıradan birine dönmüş sadece ben yakisli ve kaslı bir adamın başka bir şeyim yok diyor resmen

Anıl iki yılda ne hale gelmiş ünlüler dünyası boyle demek kuzu gibi adam sıradan birine dönmüş sadece ben yakisli ve kaslı bir adamın başka bir şeyim yok diyor resmen

Çocuğa kan kusuyorsun resmen.:kiki: Ben tam olarak göremedim senin gördüklerini. Biraz anlatsan süper olur. Niye sinirlendirdi o sinsi seni.:A

Umarim SMS'te Duygu birinci olur!!

Hakan'a yine k.i.b. yağtılar.:kiki: Bu adama başarılı diyenlere Yüce Odin'e havale ediyorum.:kiki: Hemde kargon karşıdan ödemeli.:F

Duygu umarım SMS'de 1. olur. Eğer o 1. olursa Begüm vs Taner olur ve Taner'in gitme ihtimali artar. Yani uamrım öyle olur.:X

Begüm'ün kazanmasına sevindim sempati duyduğum bir kız umarım elenmez erkenden.

Hakan sakatlığından dolayı devam edemedi maalesef oyuna, sağlık olsun. :)

Hakan'da 2 haftadır bir yüzebiliyor. Başka yerlerde full sakat.:kiki:

Son 4'de 3 gönüllü çıktı.:oley: Helal size Gönüllüler. Bu hafta zirve bizden.:Z @Yiğitt @GreatOttoman

tam hakan ın oyunuydu niye oynamadı bu şimdi
hasan a üzüldüm haksızlık yapıldı

Ahmet Dursun'a yazik oldu.O hatayi yapmasaydi 2 unlu olacakti simdi.

Hilmi Cem ine 4. oldu.ss

Hadi Turbo. Bu oyunu becer artık.:Z

@Bully kimin arkasına gülmüş yok bilmem ne yapmış.Bikmadiniz mi nu muhabbetten.Sen kendi adamına bak adam nasıl tilkiyse Hilmiyle Turabiye takmış ikiyüzlü.madam

@Bully kimin arkasına gülmüş yok bilmem ne yapmış.Bikmadiniz mi nu muhabbetten.Sen kendi adamına bak adam nasıl tilkiyse Hilmiyle Turabiye takmış ikiyüzlü.madam

Çocuğa kan kusuyorsun resmen.:kiki: Ben tam olarak göremedim senin gördüklerini. Biraz anlatsan süper olur. Niye sinirlendirdi o sinsi seni.:A
Sinirlenmedim ilk sezon severdim simdi bozmuş ondan giydiriyorum gerçi ilk sezon kızların cikolatisini yiyip yemedim demişti))) orda biraz kendini belli ettmisti))

Ufff yine reklammı.ss

Sinirlenmedim ilk sezon severdim simdi bozmuş ondan giydiriyorum gerçi ilk sezon kızların cikolatisini yiyip yemedim demişti))) orda biraz kendini belli ettmisti))

Bu sefer ki falsösünü anlayamadım ben. İlk başta biraz geciktim de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...