Serenay'ın yüzsüzlüğü belli oldu.Fulya'yla takılmaya devam etsin.Fulya ilgi çekmeye çalışıyor.Ama yanlış kişilerde çalışıyor.
Niye beni etiketleyerek yazmiyorsun?Korkacak bir sey yok.Begum gidicem diye kendi agliyor.Biz yazinca mi suc oldu?Yok bazıları iyi değil.Her şeye rağmen Begüm için tehlike çanları çalıyor diyor.Sembolü birine verebiliyor mu diyor?Kızdan bu kadar mı nefret ediyorsunuz bir gidin ya.Begüm mükemmeldi ve sembolü aldı.
Bir gitNiye beni etiketleyerek yazmiyorsun?Korkacak bir sey yok.Begum gidicem diye kendi agliyor.Biz yazinca mi suc oldu?
Türabı zeki , zeki olmasa buralara gelemez. Simdi duyguya geçirdi röportajlarda ve duyguyu yazmazsa sinsi damgasi yiyecek. O zaman ne yapayım açıktan yazayım puan alayim dedi o hareket tamamen ben adamım deme showu . tamam sinirlendin yaz gitsin niye simgeni yaziyon kurnazlığı buradan belli@beyazsoy Türabı sinsi değil diğerlerine gore daha iyi daha adam.Öyle olsaydı dun duyguyu yazarken imzasını cakmazdi
Tamam anladık Hakan tilkilik peşinde başka bir şey yazmayacaksan etiketleme beni sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun.Hasanlar konuşmuş Türabı hayır eeee anlamadım konuşma yeti insanların düşüncesini söylemek için bir yer illa gidip suratına mi diyecek @Bully senin adam da tilkilik peşinde surekli
O zaman bana lat atma.Cunku surekli cevap veririm.Iyi seyler soylerken etiketliyordun.Gidebilir diyince mi kotu oldukBir git
Sahra güçlüydü sildi pasif mugeyi yancı yaptı)))Turabi kimi sildi ki bir sahra başkasi yok @beyazsoy
@sokak sanati atışta alır dedim alamadı
maskeli bir yorumunda da turabi ismi olmasın kafamı koparıp itlere yem diye atacam ya Allah aşkına tamam ulan tamam turabi şampiyon 1 numara offf her yorumda turabi arkadan konuşmadı turabi adam turabi direk dansı yapmıyor direkle kavga ediyor turabi sprtitizci değil turabi dövüşçü turabi sinsi değil turabi adam turabi sinsi değil turabi arkadan konuşmuyorTurabi kimi sildi ki bir sahra başkasi yok @beyazsoy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?