Anili anıl yapan efendiliği saygılı olması ukla olmamasıydı yani turabini tam tersi))) simdi turabiden daha fena en azından türabı sinsiligi açıktan yapıyor)))Anıl bana itici geliyor artik @beyazsoy
Anili anıl yapan efendiliği saygılı olması ukla olmamasıydı yani turabini tam tersi))) simdi turabiden daha fena en azından türabı sinsiligi açıktan yapıyor)))Anıl bana itici geliyor artik @beyazsoy
bu anıl ne kadar boş bi adam olmuş ya acayip gıcık oldum yollasınlar şunu biran önce acayip itici turabiden ible daha gıcık oldumAnili anıl yapan efendiliği saygılı olması ukla olmamasıydı yani turabini tam tersi))) simdi turabiden daha fena en azından türabı sinsiligi açıktan yapıyor)))
Ne var kardeşim adam Hilmi ve Turabi hakkında yorum yapamaz mı yasak mı? Aynı adada bile değiller.@Bully kimin arkasına gülmüş yok bilmem ne yapmış.Bikmadiniz mi nu muhabbetten.Sen kendi adamına bak adam nasıl tilkiyse Hilmiyle Turabiye takmış ikiyüzlü.madam
@Bully kimin arkasına gülmüş yok bilmem ne yapmış.Bikmadiniz mi nu muhabbetten.Sen kendi adamına bak adam nasıl tilkiyse Hilmiyle Turabiye takmış ikiyüzlü.madam
Dun de dedim hakan , tolga karelin daha zekisi o da sürekli sakatim deyip kacardi)))Hakan'da 2 haftadır bir yüzebiliyor. Başka yerlerde full sakat.
Son 4'de 3 gönüllü çıktı.Helal size Gönüllüler. Bu hafta zirve bizden.@Yiğitt @GreatOttoman
anıl reyiz kazanır inş.almeda'ya üzüldüm ya iyi yarışmıştı.
Falsosu turabiye benzer açıklamalar yapmasi))) onlar sunu yapti deyip dedikodu yapiyor sonra hep ben, ben ,ben diyip duruyor eskiden daha efendiydi. Çok düz biri olmuş iyi özeliklerini kaybetmişUfff yine reklammı.ss
Bu sefer ki falsösünü anlayamadım ben. İlk başta biraz geciktim de.
Yok bazıları iyi değil.Her şeye rağmen Begüm için tehlike çanları çalıyor diyor.Sembolü birine verebiliyor mu diyor?Kızdan bu kadar mı nefret ediyorsunuz bir gidin ya.Begüm mükemmeldi ve sembolü aldı.
aga çok itici de turabi kadar olamaz yanibu anıl ne kadar boş bi adam olmuş ya acayip gıcık oldum yollasınlar şunu biran önce acayip itici turabiden ible daha gıcık oldum
Aynen türabı en azından arkadaşımı satmam diyor (ama kurmaz turabi silecegi adamla kavga edip arkadaşım değilsin deyip öyle siliyor))))) )bu anıl ne kadar boş bi adam olmuş ya acayip gıcık oldum yollasınlar şunu biran önce acayip itici turabiden ible daha gıcık oldum
Begüm bence şuan Gönüllülerin kızları için en iyi ilk 3'te bence. Özlemdi sanırım yüzü olan birde Nadya iyi.Yok bazıları iyi değil.Her şeye rağmen Begüm için tehlike çanları çalıyor diyor.Sembolü birine verebiliyor mu diyor?Kızdan bu kadar mı nefret ediyorsunuz bir gidin ya.Begüm mükemmeldi ve sembolü aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?