Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
duygu da izledim kız resmen kendini imha etti. Acun kıza deli muamelesi yaptı artık zor toparlanır gibime geldi))) bozogun dedikleri tam komediyi sadece Begüm gulmedi . duygu fena bozuldu ve kendini imha etti)))
Hahha
banada öyle geliyor
Duygu 4 aydır bugünü bekliyordu yazık oldu.
Hasan kızın dedikodusunu yapmış işte

Ne var bunda
Cok şaşırdım hasan ve Begüm tekrar barışır ya.

Turabi - Hilmi gelince onlar arkadaş filan degil ya daha gecen gun kendin itiraf ettin hilmi için 😉)

Olsun arkadaş olmasınlar bana ne Turbo şampiyon olsun yeter

Sahra Begüm'ü açık bir şekilde çekemiyor. O nedenle bu çemkirmeleri.
@beyazsoy @Maskeli Fedai
Begüm ondan iyi ya çekemeiyor
Dün makyajlı hali bile kurtarmadı @sürgünüm

Begum harbiden karaktersizin teki ya duygu gibisi yok ya HELAL OLSUN DUYGUMA

Not: sampiyon turabi

@eskici bunun karaktersizlikle alakası yok.Kız önyargıyla yaklaşmış bazılarına ve bu önyargıyı kırmış.Bu mu karaktersizlik ?

[HASHTAG]#turboturabiteam[/HASHTAG]

Şampiyon olmaya geliyoruz.

@Maskeli Fedai @sokak sanati

@GunesinOglu o sebepten karaktersiz dedigimi nerden cikardin daha cok sebep var karaktersiz iste belli etti kendini

@EFE UYSAL hayir turabi

@GunesinOglu o sebepten karaktersiz dedigimi nerden cikardin daha cok sebep var karaktersiz iste belli etti kendini

@EFE UYSAL hayir turabi

Herkes o sebepten dediği için cevap vereyim dedim @eskici

Sen Duygu'na bak içmiş içmiş konseye çıkıyor.Oh oradan da elendi

@GunesinOglu kovulma di kendisi cikti ama sunu söyleyim duygu birak survivoru hayatimda gördügum en saglam karakterli insanlardan bir tanesi bu survivordakilerin hepsini rahatca tokatlar zaten bu all starda duygudan baska karakterli insan yok hepsinin problemleri var begumde duygudan sonra gelirdi benim icin ama yanlis tanimisim begumu simdi duygudan sonra almeda geliyor

Begum harbiden karaktersizin teki ya duygu gibisi yok ya HELAL OLSUN DUYGUMA

Not: sampiyon turabi
kız en karakterli kişisi survivorun. dedikodu yapmaz , herkesin yardımına koşar içinde kin tutmaz . merve seranaya hakana kini hala bitmedi . baskasini kotukugunu istemez kazamadiginda arkadaslarini yerin dibine sokmaz.

turabiyi son zamanlarda sakinleştiren biri nasıl kötü olabilir kız turabiye bile iyi geldi yahuu ilaç gibi kız)))

@beyazsoy hakanin arkasindan yaptigi dedikodulari unutmadik dedikodu yapmazmis güldurdun yine beni

@beyazsoy hakanin arkasindan yaptigi dedikodulari unutmadik dedikodu yapmazmis güldurdun yine beni
ne yapmış hakanin arkasında en iyi konuşan o. kıza soruyorlar hakan hakında ne dusunuyorsun kız güvenmiyorum surekli bi plan var gerçek niyetini bilmiyorum diyor. bunun nesi dedikodu ya)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...