sahra bu işte bi öyle bir böyle kendisi bernayla barisiyor begümun turbaile yakınlaşmasına cemkiriyor işteSahrayla Hasan her fırsatta şovmen falan diyor ama Turabi sayesinde kazandıkları ödülle karınlarını da bir güzel doyurdular
sahra bu işte bi öyle bir böyle kendisi bernayla barisiyor begümun turbaile yakınlaşmasına cemkiriyor işteSahrayla Hasan her fırsatta şovmen falan diyor ama Turabi sayesinde kazandıkları ödülle karınlarını da bir güzel doyurdular
Hasan ve Sahra yine Turabiyi 1.yaptı haberleri yoksahra bu işte bi öyle bir böyle kendisi bernayla barisiyor begümun turbaile yakınlaşmasına cemkiriyor işte
Hahhaduygu da izledim kız resmen kendini imha etti. Acun kıza deli muamelesi yaptı artık zor toparlanır gibime geldi))) bozogun dedikleri tam komediyi sadece Begüm gulmedi . duygu fena bozuldu ve kendini imha etti)))
Cok şaşırdım hasan ve Begüm tekrar barışır ya.Hasan kızın dedikodusunu yapmış işte
Ne var bunda
Olsun arkadaş olmasınlar bana ne Turbo şampiyon olsun yeterHahhabanada öyle geliyorDuygu 4 aydır bugünü bekliyordu yazık oldu.
Cok şaşırdım hasan ve Begüm tekrar barışır ya.
Turabi - Hilmi gelince onlar arkadaş filan degil ya daha gecen gun kendin itiraf ettin hilmi için 😉)
Begüm ondan iyi ya çekemeiyor
Kesin tersi olur, Merve şampiyon.Begum harbiden karaktersizin teki ya duygu gibisi yok ya HELAL OLSUN DUYGUMA
Not: sampiyon turabi
kız en karakterli kişisi survivorun. dedikodu yapmaz , herkesin yardımına koşar içinde kin tutmaz . merve seranaya hakana kini hala bitmedi . baskasini kotukugunu istemez kazamadiginda arkadaslarini yerin dibine sokmaz.Begum harbiden karaktersizin teki ya duygu gibisi yok ya HELAL OLSUN DUYGUMA
Not: sampiyon turabi
Bakacaz.@GunesinOglu o sebepten karaktersiz dedigimi nerden cikardin daha cok sebep var karaktersiz iste belli etti kendini
@EFE UYSAL hayir turabi
@GunesinOglu o sebepten karaktersiz dedigimi nerden cikardin daha cok sebep var karaktersiz iste belli etti kendini
@EFE UYSAL hayir turabi
ne yapmış hakanin arkasında en iyi konuşan o. kıza soruyorlar hakan hakında ne dusunuyorsun kız güvenmiyorum surekli bi plan var gerçek niyetini bilmiyorum diyor. bunun nesi dedikodu ya)))@beyazsoy hakanin arkasindan yaptigi dedikodulari unutmadik dedikodu yapmazmis güldurdun yine beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?