Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahra güzelce susturuldu...

Hee Hasan sen çok iyisin. En çok insan seven sensin.:

Sen Turabi'yi ne olarak görüyorsunda kendi emeğinle kazanıyorsun. Saçma sapan konuşma Hasan yaa..

Dediğinle öyle çelişiyorsun ki. Uff birini yazmaya çalışırken başka falsö yakalıyorum.:F Sus Hasan..

Ben bu esnadan sonra bırakıyorum.:D Biraz molaa..

Bu akşam Duygu,Hasan,Sahra çok güzel konuştular helal olsun artık 1 hedefimiz kaldı o da şampiyonluk bu arada Fulya ve Oflaz da Merveyi desteklediler beklemiyodum

Turabi hepsini çok güzel susturdu Hasan Masaj kalmadı ortada :A :F

@Harunnn60 ne var motorun sogjmasinda Hasan durup dururken saldırdı yine kindarlik yapmayacak

Sokakta İngilizce öğrenip ogrenemedigine sen yalan diyemezsin :) bu adamın hikayesini öğren önce

HHikâye de mantikliydi

@Polat Şaşmaz Turabiye laf atacagina Hasana bak adam daha bismillah motor soğumadan saldırıya geçti.Turabi her zaman agrasif başlar sonra agrasifligini düşürür :)

Sahra Neyse de Hasan'in direk bu sekilde saldırıya geçmesini beklemiyordum. Bozok Hilmi Ahmet Dursun ve Turbo iyi kapak yaptı.

Hayır bide üsluptan bahsetmezmi kafayı yersin. Turabi ye kurduğu cümle aynen şu. Biz onuda kazanmak istiyoruz aramıza kazandırmak istiyoruz falan diyor. O hayvan mı ki bir yerlere kazandıracaksın. Sanki yabanil.:F

Keske duygu gitmeseydi o gittikten sonra güzel degildi ama yine duygu izini birakti ve öyle gitti iste bu kızi bu yüzden seviyorum :) :)

Merve'm aglatti son sozleriyle. :T
Iyiki hep Merve'yi desteklemisim.

Turabi hepsini çok güzel susturdu Hasan Masaj kalmadı ortada :A :F

@Harunnn60 ne var motorun sogjmasinda Hasan durup dururken saldırdı yine kindarlik yapmayacak

Sokakta İngilizce öğrenip ogrenemedigine sen yalan diyemezsin :) bu adamın hikayesini öğren önce

HHikâye de mantikliydi

@Polat Şaşmaz Turabiye laf atacagina Hasana bak adam daha bismillah motor soğumadan saldırıya geçti.Turabi her zaman agrasif başlar sonra agrasifligini düşürür :)
Sokakta ingilizce nasıl öğrenilir.ss

Yok Acun şeffaf bizim sonuçlarımiz dedi ve
'orada Doğu Merve deseydi belkıdem Karşı takımdan biri gidecekti hatta Hasan gidecekti' dedi.:D

Hilmi Merveyi bile geçmiş olmalı. :Z @Bully

Bazı kişiler okulda işin gramerinin öğrenildiğini bilmiyor galiba.:F
İngiliz çocuklarda ingilizce görüyor. Onlarda sokakta öğrenmiş oluyor işte. :) @Maskeli Fedai

@Bully avucunu yala. :A Bu aksam her şey belli olacak diyordum ve kesin olarak Turabi kazanacak.
1.si kendini güzel ifade etti.
2.si Merve li kısmı izlemedim ama Merve onun rakibi değil ve ortada bir düello tarzı bi şey olmayacak. Gökhan ile öyle olmuştu ve Turabi kazanmıştı. Merve için hirslanmaz bizim ekip.:F
3.sü O kadar hafta para biriktirdik. Bir yerde kullanacağız bunu.:A

Saçmalamana her zaman dur diyecek bir cevabımız vardır. :F

Turabi vol1234678.:F

Saçmalamana her zaman dur diyecek bir cevabımız vardır. :F

Turabi vol1234678.:F

@Harunnn60 sokaktaki insanlar İngilizce bilmiyor mu yani :A İngilizce okulddışında normal hayatında oradan kelime irskn oradan birşeyler alıp ogrenirsin

Turbo Hasana ne kapak yaptı ya :A @sokak sanati ama Ahmet Duruşundan fena gol yedi Hasan :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...