Neyse yarın bitiyor hersey görüşürüz bu arada sözünü unutmaSen Turabiyi kotulecegin diye neler yaptın @Harunnn60
İnsan İngilizceyi gramer yoluyla deği kulaktan kulağa duyduklaruyla öğrenilir
Neyse yarın bitiyor hersey görüşürüz bu arada sözünü unutmaSen Turabiyi kotulecegin diye neler yaptın @Harunnn60
İnsan İngilizceyi gramer yoluyla deği kulaktan kulağa duyduklaruyla öğrenilir
Özgüvene bak bee
Bu nerden aklına geldi simdi bende ne zaman bu mesajı yazacak dedimBirde orası güzel konuşma yeri değil siz adamın üstüne geldiğinizde de Türabı size motorun doğusun der.Kaldı ji hümanist hasan Turabiye nice hakaret edip dedikodusunu yapmıştı @Harunnn60
Oha çüş yani nasıl çalışıyo aklınız be arkadaş o sözden bunu mu çıkardın sen, Serenayın ağzı tüm sene boyunca susmadı ve bunu Ahmette gördü ve Ahmette Merveyi kardeşi gibi gördüğünden böyle bişey söylediHilmiceme her defasında Turabinin kölesisin diyen Merve Aydın Ahmet Dursun Serenayla konuşmasına izin vermezdim diyor.Merveden gık yok demek ki sende Ahmet Duruşunun kölesisin
Hilmi Turabinin yalakasi olsaydı Turabi gidip Hasanla konuşmasına izin vermezdi
son kısma yatistim bir de turabinin pamuk gibi bir kalbi var dedi@beyazsoy izlemeye çalıştım ama sonra netten izleyeceğim.Neler söyledi başka ?
Sahrayla Hasan her fırsatta şovmen falan diyor ama Turabi sayesinde kazandıkları ödülle karınlarını da bir güzel doyurdularson kısma yatistim bir de turabinin pamuk gibi bir kalbi var dedi
Hadi ya çok şaşırdım [emoji33]Begüm aramızda kalmasında konuştu dediki hasan abi arkadan ailesine konuşmuş beni kötüleşmiş dedikodu yapmış. bu yuzden hasan abiye karşı dusuncelerim değişti dedi
Duygulu kısımlarida izle vaktin varsadünkü yüzleşmeyi izlemedim sadece hasan turabi arasındaki izledim. hasan turabiye yersiz saldırdı bu da hasanın iyi bir insan olmadığını turabiye suçladığı şeylerin aslında kat kat kendisinde olduğunu gösterdi adam bana doğruyu gösteren olmadığı diyor hasan ben de 7 yaşından beri çalışıyorum))) la hasan bu kadar alakasız cümleyi nasıl yan yana getiriyorsun . orda gerçekten hümanist biri olsa kardeş haklsin bizimde hatalarimiz olsun derdi ama yuklendikce yüklenmiş bir daha hasanın gerçek yüzünü gorduk.
zaten Begüm bugün aramızda kalmasında dedi hasan abi cikinca arkadan dedikodu yapmış dedi . adam adayken de dedikoducu idi adadan sonrada da dedikoduya full devam etmiş))) eee can çıkar huy çıkmazmış))))
Buna bende katılıyorum hilmi kendi karakterini ortaya koyamadi. Adeta edildi. Bir laf söylese turabinin gözüne bakıyorduOha çüş yani nasıl çalışıyo aklınız be arkadaş o sözden bunu mu çıkardın sen, Serenayın ağzı tüm sene boyunca susmadı ve bunu Ahmette gördü ve Ahmette Merveyi kardeşi gibi gördüğünden böyle bişey söyledi
Hilmicem konusu ise en başlarda her söylediği sözden sonra Turabinin yüzüne bakıyodu acaba yanlış bişey mi dedim diye ama Ahmet ve Merve öyle değil
duygu da izledim kız resmen kendini imha etti. Acun kıza deli muamelesi yaptı artık zor toparlanır gibime geldi))) bozogun dedikleri tam komediyi sadece Begüm gulmedi . duygu fena bozuldu ve kendini imha etti)))Hadi ya çok şaşırdım [emoji33]
Duygulu kısımlarida izle vaktin varsa
Hasan kızın dedikodusunu yapmış işteHadi ya çok şaşırdım [emoji33]
Duygulu kısımlarida izle vaktin varsa
Ne var bundaBuna bende katılıyorum hilmi kendi karakterini ortaya koyamadi. Adeta edildi. Bir laf söylese turabinin gözüne bakıyordu
Zaten finale bile çıkmaması bi yüzden
@Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?