Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Harunnn60 internete koymamislar galiba ama fragman fena izlemen lazim duygu bugün ortaligi dagitacak

Aynen baktım yok daha Haro olunca eklerim. Serenay'da hala aynı hikaye of sıkıldım şu kızdan @eskici.

Serenay hala geçen senenin konusunu açıyo, kızım halk Merveyi haklı gördü ki bu sene seni SMS oylamasında eleyerek finalde hala ne istiyosun çocuk gibi

Aynen baktım yok daha Haro olunca eklerim. Serenay'da hala aynı hikaye of sıkıldım şu kızdan @eskici.
Başladı mi?

Valla bende serenay dan sıkıldım ne ekerse onu bicer orası dostluk yarışmasi değil

Edit : Doğukanin yaptığı yanlıştı.
Serenay hala geçen senenin konusunu açıyo, kızım halk Merveyi haklı gördü ki bu sene seni SMS oylamasında eleyerek finalde hala ne istiyosun çocuk gibi
Cok konuştu serenay, sürekli kazık yedim filan dedi bu kadar cok tekrar edince insanlar sıkıldı haliyle

Merve Sero'ya büyük terbiyesizlik yapıyor yine.
Kızcaz orada haklı bir şekilde soruyor bi zahmet cevapla. Gitsin istiyorum ne demek yaa.
Merve hırsının kurbanı olacak..

Turabi yine bildiği gibi devam ediyor. Hasan'a, Sahra'ya yüklenmeye devam. Haklı şekilde sorularıda cevaplıyor..

Duygu ile çıldırmacalar.
Oraya hiç girmiyorum zaten.

Cumlenin ortasini kesmisler fragmanda iyi bak.Ben Serenay gitsin diye yazmadim.Tolga'yi elesin diye yazdim diyecek buyuk ihtimal.Bi de hakli bi sekilde soruyormus ahahahhah

Cumlenin ortasini kesmisler fragmanda iyi bak.Ben Serenay gitsin diye yazmadim.Tolga'yi elesin diye yazdim diyecek buyuk ihtimal.Bi de hakli bi sekilde soruyormus ahahahhah

Geçen yıl çok üstün körü geçilmişti. Bu yıl Merve soruları cevaplayacağı için sormak için daha net bir ortam var. Bu yıl sorması mantıklı yani..
Bende farkettim onu ama Merve'yi karalamak için her şeyi yapasım var.
Şaka bi yana çok agresif cevaplıyordu. Bence masum bi şey söylemeyecek.

Zaten konusulsun bu konu.Merve'ye puan kazandiriyor.
Bence agresif degil ama olsa da bisey olmaz.cunku ne sacmalayacak acaba magdurella.Son konseyde is ortaginin hissesini calan birisin falan diyordu sorunlu.

Zaten konusulsun bu konu.Merve'ye puan kazandiriyor.
Bence agresif degil ama olsa da bisey olmaz.cunku ne sacmalayacak acaba magdurella.Son konseyde is ortaginin hissesini calan birisin falan diyordu sorunlu.

Sero orada oynamayan tek kişiydi bence ilk yıl ve öyle bir şey haketmemişti.
Kızı sattı bildiğin.

Neyse akşama konuşuruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...