Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merveyi canlı sms te gömecek tek isim hasandı onu da saçma kurallarıyla saf dışı bıraktılar
bu devirde efendi karakterli sessiz olmayacaksın diyolar hep ben karşı çıkardım ama harbiden öyle hasan diğerleri gibi ağlayıp zırlasa bağırıp çağırsa küfür etse kesin finaldeydi
efendiliğinden saf dışı bıraktılar ve kazanması en gereken kişi kazanamadı
malesef kalanlar içinde merveyi tutuyorum kesin kazanır

begüm boşa yer kapladın hasan orda olsa eminim merveyi canlıda geçecekti çok büyük destek olurdu hasana

Finali hak eden kisi Hilmicem idi saglik olsun.
yancılara yer yok aga eğer kendi karakterini ortaya koyabilseydi final şansı olurdu turabi yancılığıyla olmaz

çıkarcı begüm konuşma boyunca hasan abi hasan abi dedi yeni mi aklına geldi hasan abin oylarına mı göz diktin begüm hanım :D
ilk hafta elenecek olan kızı hasan resmen elleriyle finale taşıdı şimdide şampiyon mu yapacak yok öyle dava

Zengin in arkasında her zaman miras vardır ama unutmayın ki garibanın arkasında da Allah vardır.
‪#‎SampiyonTurabiyazdıracağız

Hırsıyla azmiyle savaşiyla dobraligi ile 10 yılın şampiyonu bizden biri olmalı

Anadolu çocuğu gömecek hepsini

@Harunnn60 orası karakter yarışması mi ha karakter ise de Merve Aydın gibi egolu kibirli insanlara yukarıdan bak milli duygu diyerek sömürü yapan arkadan konuşan biri 1.olmamali

Turabi bileğinin gücüyle hepsini gömereknfinale çıktı.Merve son 2 hafta ortada yoktu oyunlarda

Son düzenleme:
Bilerek oyun kaybeden bir yanci finale cikmadigi icin cok mutluyum.

Mervem sampiyon olacak :d
serenay gibie merveyi cekemeyenler catlasin. Bugun programi izleyemedim ama mervemin final aciklamasi ve sevincini izleyebildim tek. Survivor gercek bir bayan sampiyon görsun. Merve oflazla serenay hilmiceme oy istemisler videoyla. Havasini aldilar.
Eski survivorlarin hepsini izledim. Bence en guzeli yunanistan turkiye ve kanarya aslanlardi. Yarinda malesef izleyemeyecegim. Umarim mervemin sampiyonluk sevincini görebilirim.

@Maskeli Fedai komiksin var ya gariban dedigin adam gecen sene 500.000 TL+araba kazandi ve bir sinema filminde rol aldi bu mu gariban :F

Final cumaymis galiba. Yinede izleme imkanim dusuk. Bende evime dönunce doya doya izlerim tekrarini

Merve nin bir sözü vardı hiç unutmuyorum çünkü 100 kere videosunu izledim."Turabi adaya T harfi dikmiş. Adaya T harfi diken ne olur Turabi istersen adayı T harfiyen çevir sendenSuperman olmaz ancak Tüperman olur Tüpermenim benim. Ve sabırsızlıkla bekliyorum seni o T harfinin üzerine oturtup böyle üfleyerek istanbula gidişini izlemeyi."Böyle dedi Mervem. Hadi hayırlısı inşallah ya.Merve Aydın 10 Yılın şampiyonu olmaya geliyor.

Survivor 2016 için Ütopya İnci Satır ile görüşülüyormuş.Hadi inşallah olur diyelim ya.

Son düzenleme:
@Harunnn60 @eskici

Abartma ya sırf para aldı diye zengin mi oldu :)

Hahaha o sinema filminde az bir para almıştır :A

Anadolu çocuğu dedik neden mi 2 senedir survivoru bize sevdirdigi için.Dobra dürüst içi dışı bir olduğu için.Şampiyon olupta halktan kopmadigi için.Şampiyon olup hemen gidip kurban kestigi için.Adam hem laflariyla hemde oyun performansiyla gomdu hepsini :)

@eskici sen tahmin yapma olur mu :A

@Maskeli Fedai turabi zaten fakitr degildi ve bu parayla zengin oldu tabiki 500.000 az para mi la parayi iyi de kullanirsa daha da zengin olabilir yani gariban deme komik oluyor ve tahmin yapicam iste niye yapmiyim son tahminim bu bu sefer tutacak bekle ve gör turabi sampiyon olacak :F

Azönce fragmanı izledim buakşamki Survivor yüzleşme Duygu gine çıldırdı ayağa kalkmış bapırıyor Bozok'la kavga ediyordu.Acun bağırıyor Duygu Duygu diye @Yiğitt @eskici. :F

Az önce tv de fragmani gösterdiler fragman fena hemen izleyin derim acun duyguyu susturamiyor @Yiğitt duygu ve bozok büyük kavga ediyor duygu yerinden kalkiyor bozoku dövecek gibi @ABAY_06 bende gördüm aga :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...