@EFE UYSAL bence merve elenecek
@sürgünüm oyuna hazirlanmak derken oyunu bilmiyorlar ki neyine hazirlanacaklar aga
@sürgünüm oyuna hazirlanmak derken oyunu bilmiyorlar ki neyine hazirlanacaklar aga
Revan millet sana cevap veriyor sen hala ortaya konuşuyorsun.Sadece son 3 oyuna bakan arkadaşlar. İstatistiklere bakın da kim hakediyor diye düşünün. Madem öyle Acun son hafta istatistikleri açıklasaydı ve en az olan kişiyi eleseydi. Daha mantıklı olmazmıydı?
Şimdi 145 oyun kaybeden Begüm mü, yoksa 93 oyun kaybeden Merve ve Hasan mı?
Son oyunda şans, beceri koyarsan Begüm kazanır tabii ki, Begüm o kadar sayı aldı ama hala 44%'de performansı.
Gerçekten yazık...
Ne diyeceğimi bilemiyorum 2'side hakediyor olucak iş değil ama beceremediler oyınu almaları lazımdı ne olursa olsun inanılcak gibi değil cidden bu durumda olmalarıMerve ile Hasan oyuna hiç hazırlanmamışlar.
Bence ne düşündüler biliyor musunuz? Oyunu alamazlarsa da Begüm ile SMS'e kalırız ve onu eleriz diye düşünmüş olmalılar. Amma velakin umamdığın taş bazen baş yarar.@ABAY_06
Rakibin kim olursa olsun her zaman saygı göstereceksin. Küçümsersen Turabi tarafından küçümsenecek duruma düşersin. Bunlar hep hayat dersleridir.Kesinlikle öyle düşünmüşlerdir.
Haksız buluyorum demek ki.Revan millet sana cevap veriyor sen hala ortaya konuşuyorsun.
Etiketle öyle cevap ver.Haksız buluyorum demek ki.
Şaşırdı ve üzüldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?