Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merve hiç ağlama çekemem seni.

Beceriksizim final oyununa hazırlanmadım deyip ona ağla.

en berbat yarışan yarışmacıya özel oyunlarla finale taşıdı acun
sinir oldum yemin ediyorum bu ne kapazelik

üzgünüm diyor utanmadan ulan Allah seni bildiği gibi yapsın hasan bu zaman kadar seni tuttu orda sen turabiye yalakalık yapıp onla seviniyorsun yazık nankör insanlara yazık

nasıl haketmiyor hasan surekli kural hatası yapan biri merve desen beceriksizin önde gideni begum en dengelisi dün de çok iyiydi bugünde iki oyunu da kazandı hasanı iki oyunda da yendi

@eskici son oyun Hasana goreydi yine yapamadı

@takas Hasan sayıları ayırt edemiyor 5 ile 6 yi ayırt edemiyor Acun hatta Hasanın yanina kadar gitti hasana gore oyunu hasan yapamadı maalesef
boş boş konuşma nerde hasan göre oyun bu oyunu hasanın yapamayacağını herkes bilir ben zaten oyunu gördüm geçmiş olsun dedim koysaydı ya parkur markur
tüm survivor boyunca parkur oyunu koyan kimdi
final oyunları nerde tahtada salla falan

olacak iş değil en işe yaramaz ona buna yalakalık yapa yapa buralara gelen hasanın sms te 1.olarak buraya getirdiği begüm finalde hasan eleniyor
acunun yarışmalarında adalet yoktur
nihat doğanın hakkını yedi
gökhan keserin hakkını yedi
aslanlar kanaryalarda saçma sapan isimleri finale çıkardı
bütün yarışmalarında adaletsizlikler var kafasına göre kurallar koyuyor

hani 2 kişi kalınca bi takımda bireysel oluyodu
niye 2 ay öncesinin sms i herşeyi belirliyor şuan teke tek sms olsa hasan kazanacak ama öncekine göre olduğu için elenecek

@eskici son oyun Hasana goreydi yine yapamadı

@takas Hasan sayıları ayırt edemiyor 5 ile 6 yi ayırt edemiyor Acun hatta Hasanın yanina kadar gitti hasana gore oyunu hasan yapamadı maalesef
Ilk oyunda Begumde Hasandan farksiz degil ama Turabi sagolsun Begume taktigi verdi Hasana taktik veren olsa su an elemede degil finaldeydi

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aga inşallah finale çıkacak Hasan.

begüm karakterini gösteriyor zaten gram sevmiyordum hasan biraz aklını kullansa bunlar olmazdı

@takas Begume yeneydi bir insan en basit oyunu yapamaz mi sürekli dedikodu yapıyor millete ikiyüzlü diyor

Hic boşuna Gökhan Keserin hakkiydi deme orda Gokhana gore oyun koymuştu Acun tıpkı bugün gibi

Aga inşallah finale çıkacak Hasan.
elendi ne finali aga gereksizler finaldeyken hasan elenecek çok koydu bana

@takas Begume yeneydi bir insan en basit oyunu yapamaz mi sürekli dedikodu yapıyor millete ikiyüzlü diyor

Hic boşuna Gökhan Keserin hakkiydi deme orda Gokhana gore oyun koymuştu Acun tıpkı bugün gibi
ulan işine geldiği gibi konuşuyorsun cevap verme bana sinirleniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...