Begüm kazandı finalde Hasanı ezdi Hasan sayıları ayırt edemiyor Begüm 3-0 yendi Merve zaten ilk turda gitti atışları çok üstten atıyor, keşke ikiside finale kalsaydı şoktayım Begüm finalde.@EFE UYSAL kim kazandi izlemiyorum anlatir misin bana biraz
nasıl haketmiyor hasan surekli kural hatası yapan biri merve desen beceriksizin önde gideni begum en dengelisi dün de çok iyiydi bugünde iki oyunu da kazandı hasanı iki oyunda da yendi@sokak sanati sacma sapan konusma ya ne hakkini yiyecem o 5 kisi arasinda en haketmeyen insan begüm bunu inkar mi ediyorsun yani oyunda atis olmasi zaten begüm icin yeterli
@Maskeli Fedai atis varsa begümün oyunudur her oyun zaten izlemedim anlat bakayim kim kazandi oyunu
boş boş konuşma nerde hasan göre oyun bu oyunu hasanın yapamayacağını herkes bilir ben zaten oyunu gördüm geçmiş olsun dedim koysaydı ya parkur markur
Ilk oyunda Begumde Hasandan farksiz degil ama Turabi sagolsun Begume taktigi verdi Hasana taktik veren olsa su an elemede degil finaldeydi
5 kişiler olay çıkmamış demek konsey çok heyecanlı gerçek zaten final 22:45de yarım saat reklama girecek reytingler bayağı artacak hasan ve merve aday en çok oy alan iki oyuncu ondan yapmış AcunAda Konseyi başladı ne çabuk.@beyazsoy
Aga inşallah finale çıkacak Hasan.olacak iş değil en işe yaramaz ona buna yalakalık yapa yapa buralara gelen hasanın sms te 1.olarak buraya getirdiği begüm finalde hasan eleniyor
acunun yarışmalarında adalet yoktur
nihat doğanın hakkını yedi
gökhan keserin hakkını yedi
aslanlar kanaryalarda saçma sapan isimleri finale çıkardı
bütün yarışmalarında adaletsizlikler var kafasına göre kurallar koyuyor
hani 2 kişi kalınca bi takımda bireysel oluyodu
niye 2 ay öncesinin sms i herşeyi belirliyor şuan teke tek sms olsa hasan kazanacak ama öncekine göre olduğu için elenecek
elendi ne finali aga gereksizler finaldeyken hasan elenecek çok koydu banaAga inşallah finale çıkacak Hasan.
ulan işine geldiği gibi konuşuyorsun cevap verme bana sinirleniyorum@takas Begume yeneydi bir insan en basit oyunu yapamaz mi sürekli dedikodu yapıyor millete ikiyüzlü diyor
Hic boşuna Gökhan Keserin hakkiydi deme orda Gokhana gore oyun koymuştu Acun tıpkı bugün gibi
Hiç belli olmaz aga Hasan kalabilir.elendi ne finali aga gereksizler finaldeyken hasan elenecek çok koydu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?