Bunlar sevgili miydi Biri oyle demisti sanki?Of şu Hilmicem çıktı başımıza bir de.
Dedikoduydu sadece, sevgilisi değildi.Bunlar sevgili miydi Biri oyle demisti sanki?
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen, süper gitmişiz.
Survivor konusu, forumda böyle yorum yapılmış bir konu yoktur.@mrt-06 bir ara Beni Böyle Sev konusunu coşturacağız diyordu. Survivor konusu gibi olacak diyordu. Kıskanç.
İyi halt yemişiz marifet gibi tebrik etmişsin birde. Bütün zamanımızı televizyon başında geçirmişiz bunun neresi güzel. 2 yıldır Turabi'ye ayırdığın zamanı derslerine ayırsan şimdi daha iyi bir üniversite de okuyor olurdun.
Survivor konusu, forumda böyle yorum yapılmış bir konu yoktur.
İyi halt yemişiz marifet gibi tebrik etmişsin birde. Bütün zamanımızı televizyon başında geçirmişiz bunun neresi güzel. 2 yıldır Turabi'ye ayırdığın zamanı derslerine ayırsan şimdi daha iyi bir üniversite de okuyor olurdun.
+1İyi halt yemişiz marifet gibi tebrik etmişsin birde. Bütün zamanımızı televizyon başında geçirmişiz bunun neresi güzel. 2 yıldır Turabi'ye ayırdığın zamanı derslerine ayırsan şimdi daha iyi bir üniversite de okuyor olurdun.
İngilizce öğrenirdin, kitap okurdun, film izlerdin, ya da bir sevgiliyle dolaşabilirdin vb. kendini geliştirecek şeylere zamanını ayırabilirdin. Her neyse anan değilim, baban değilim ne yaparsan yap. Etme bulma dünyası nasılsa.İşte Hayaller, Hayatlar.
Zaten üni okuyorum ben.
Ben son zamanlarda baya az yorum yapmaya başladım. Sizin maşallahınız var ama.