Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok be aga ben kimseyi desteklemiyorum. Ama birinci olarak turabi ve hilmicemi bir tık önde görüyorum o kadar

@olizvel Turabi kesin bilgi mi.

Bu arada Final 2 kişi ile olmayacak mı.
Sonra ki gün bir kişi daha demişsin. Kalan 3 kişi SMS'e çıkar ve biri finale gider bence.

Zaten Acun'da kıbrıs oyunu burada oynanacak ve bir kişi direkt finale gidecek demişti.

Hee bugün oynanacak oyun kıbrıs oyunu. Final oyunu değil dimi.
@Maskeli Fedai
Bugün oyunu kazanan Kıbrısı garantileyen 2.kişi olacak, pazar günü de 3.kişi belli olacak diğer kazanamayan iki kişiden hangisinin smsi daha az ise elenecek

Ben öyle tahmin ediyorum ama acunn.com da son dokunulmazlık yazıyo

Hşg nerlerdeydin hayırsız insan bi uğrar arada böyle yaşam belirtsi ver gel yorumlarını görelim güzel oluyor muhabbet senle
)
@sürgünüm öğretir sana yemek yapmayı çok güzel yemekler yapıyor.
))

Merve AYdının hayranları çok komik ya.Yok Merve tek onlara karşı mücadele ediyor bilmem ne

Merve Aydını tüm elenen yarışmacılar ve fanları bazı ünlüler ve hayranları destekliyor.Bu mu yalnız olan yarışmacı diye sormak lazım

4 kisilikte kesin ya onu saydim.2'li finalde kim olacak bilmiyorum.
Bana fragman Kibris'a gidecek 4 kisiden birini seciyorlarmis gibi geldi.Turabi'yi de gormedim oynarken.

Tv8 sitesindeki açıklama:

Survivor All Star’da bu akşam yarışmacılar dokunulmazlığın sahibi olmak için yarışacaklar. Artık büyük finale sayılı günler kaldı. Kuzey Kıbrıs’taki finale gitmeden önce 1 yarışmacı daha elenecek. Bu akşamki dokunulmazlık oyununun önemi çok büyük. Bir yarışmacı finale gitmeyi garantileyecek.

Kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklar. Bu akşam ve yarın akşamki dokunulmazlık oyunlarının ardından ise yarışmaya veda eden isim belli olacak. Bu akşam zorlu yarış sonunda dokunulmazlık kimin olacak?

@Maskeli Fedai destekleyenlerle ne alakasi var kiz adada tek basina bunu demeye calisiyorlar bence sen komiksin bu yorumunla

Merve ve Begüm karşılaşması...

Begüm aştı kendini, nasıl hızlandı öyle.

Begüm kazandı.

Begüm'ün 8 hakkı varken, Merve'nin hakkı 7'ye düştü!

hasan kural hatası yaptı yine )))) iki tane haff koydu

Hilmicem ve Hasan karşılaşmasını Hasan kazandı, Hilmicem'in hakkı 7'ye düştü!

hasan da kural hatası yaptı Acun hasana torpil geçti ilk harfleri getirirken iki tane getirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...