Parlaklarımın karşısında hiçbir güç duramaz kudur.
Parlaklarımın karşısında hiçbir güç duramaz kudur.
Benden sonra bütün erkeklere küskün GülcüğümKanks erkeklere etiketleme beni. Tercihim değil![]()
Hilmi ile Adem’in araları iyiydi, sonra Adem ona Atakan’ın yaveri deyince araları bozulduHilmi de gelirse ağlamazsın artık Adem şampiyon olacak diye
Bu arada Efecik gelmiyormuş, @Emre Ozansoy yasta
o video nerde kaybettim pol cekin büyük ikramiyesibir daha izleseydik
![]()
Yusuf, Batu, İsmail ve Hilmi gibi bir dörtlü olursa kabulum. Aksi takdirde bu sezonu bademe verilmiş bir hediye kabul ederim![]()
Bu damı gidiyor survivor a![]()
Damsız geliyormuş.Cümlen hata dolu.
Bende hiç yemedim, best couple olabiliriz.![]()
Parlaklarımın karşısında hiçbir güç duramaz kudur.![]()
Bu sene ilk 2-3 ayda elenecek boş yarışmacıları zorbalamak için gelmeli QueenBenden sonra bütün erkeklere küskün Gülcüğüm![]()
![]()
off off insanın boksör olası geliyor , ringde dayak yesekte başka yerde piyangoyu yakalayacağızdır bir şekildeÇok merak ettin kıyamam
Aman bu ve Merve gelmesin artık bıktım yeterBu sene ilk 2-3 ayda elenecek boş yarışmacıları zorbalamak için gelmeli Queen
Şampiyonluk önemli değil@Dosi @Zeyno @The_Erinch @Royal Highness @cookies
off off insanın boksör olası geliyor , ringde dayak yesekte başka yerde piyangoyu yakalayacağızdır bir şekilde![]()
tiktak @serhatt ve @Emre Ozansoy beğenmişAman bu ve Merve gelmesin artık bıktım yeter![]()
Iyy bu ne leş herif gelmesin
Benden sonra bütün erkeklere küskün Gülcüğüm![]()
![]()
off off insanın boksör olası geliyor , ringde dayak yesekte başka yerde piyangoyu yakalayacağızdır bir şekilde![]()
badem-sema-batuhan-ismaili aynı takımda olursa o takımda oy çokluğu bunlarda olur, macun olsa bunları aynı takıma koymazdı ama yeni yapım ekibi çok safoz onlardan beklerimAman bu ve Merve gelmesin artık bıktım yeter![]()
Kız bu Bağcılar k*kosunun nesini beğeneceğim, bu ka düşmedim.
badem-sema-batuhan-ismaili aynı takımda olursa o takımda oy çokluğu bunlarda olur, macun olsa bunları aynı takıma koymazdı ama yeni yapım ekibi çok safoz onlardan beklerim
@Dosi @Bully @The_Erinch @Royal Highness @cookies @serhatt @Angelica
senin Maraş dondurmacısı barış da cesaret etse gelecekYinemi geliyor bunlar ya![]()
O hepsinden cesaretlisenin Maraş dondurmacısı barış da cesaret etse gelecek![]()
Aaaaa uzun zaman sonra kanal 7 oğlanı hariç başka bir oğlana titreştin 😱 @Dosi @Zeyno @The_ErinchO hepsinden cesaretli![]()
Parlaklarımın karşısında hiçbir güç duramaz kudur.![]()
Benden sonra bütün erkeklere küskün Gülcüğüm![]()
![]()
Aman bu ve Merve gelmesin artık bıktım yeter![]()
Kız bu Bağcılar k*kosunun nesini beğeneceğim, bu ka düşmedim.![]()
Ablam 6.ya geliyor galiba atar yaptığına göreYinemi geliyor bunlar ya![]()
ManyakAaaaa uzun zaman sonra kanal 7 oğlanı hariç başka bir oğlana titreştin 😱 @Dosi @Zeyno @The_Erinch
------
Ablam 6.ya geliyor galiba atar yaptığına göre
6.ya gelecek gibi cidden Merve.Manyak![]()
yarı zamanlı sultanın da geliyor galibaIyy bu ne leş herif gelmesin![]()