İki kişi dışında Şampiyonlar Ligi.Naparsın 😱
Neyse İsmail Demirci de varmış içlerinde en erkeğe benzeyen kişiEkli dosyayı görüntüle 130987
Birlikte kaldıralım.bu ligte kupayı kaldırırsın bu gidişle sen![]()
Neyse bu da tribünden kutlamışEkli dosyayı görüntüle 130988
Bugünün şerefine serhat hepsiyle yek tek kutlama yapar artıkın@Angelica @Royal Highness @cookies @Emre Ozansoy @tekin
İki kişi dışında Şampiyonlar Ligi.![]()
ayol istediğini yapıyor işte bişi mi dedikHerşeye burnunu sokma sanane istediğini yapar![]()
İstemek suç mu?ayol istediğini yapıyor işte bişi mi dedikikisi hariç hepsini istemiş
![]()
yooo işte ben de bişi demedim işteİstemek suç mu?![]()
çocuğunuz olmadığı için bir adım daha şanslısınız gibiHerşeye burnunu sokma sanane istediğini yapar![]()
dediğini yapmış işte
Birlikte kaldıralım.![]()
Herşeye burnunu sokma sanane istediğini yapar![]()
İnş. Serhatın da suyunu çıkarırdediğini yapmış işte![]()
O nasıl bir güç, maşallah erkekkkkkkkkkkk.İnş. Serhatın da suyunu çıkarır@Bully @Dosi @cookies @Yakamoz-Asi @Royal Highness @MasacRE @12.Adam
Poyraz'a karşı İsmail'i destekledim ama Adem diyince akan sular durur. Swordsman acımayacaktır maalesef kendisine
------
Hikmet katılmıyormuş![]()
İsmail ve Batuhan yine aynı filmi izlettirecek mi yoksa bunları bir birine kırdırma oyunları dönecek mi?
İsmail gelmese keşke. Yarıştığı sene kendini hiç bozmadan şampiyonluğa yürümüştü. Adamın çizgisini bozmazlar umarım![]()
Yok 25'te baṣlıyor töbe töbe![]()
İki kişi dışında Şampiyonlar Ligi.![]()
Herşeye burnunu sokma sanane istediğini yapar![]()
Beyin ameliyatı yapacaklar demek yine Efecan adediğini yapmış işte![]()
@12.Adam melununa dişi diye bunu bulmuşsun çocuk geberiyormuş hala konuşuyon utanmadanEtiket gönderdikçe olmamıṣ basacağım sana![]()
diğer kanal 7 dizisi bitti diye bayram mı ediyonnnnnn pissss .ssEmre şuan keyfim aşırı derece yerinde beni kızdıramayacaksınn![]()
diğer kanal 7 dizisi bitti diye bayram mı ediyonnnnnn pissss .ss![]()