İyi takip ediyorsun kolsuz sultanım ile kurabiyeyiyarışmaya katıla katıla farklı atış stilleri geliştirmiş @Angelica @Dosi @Zeyno @serhatt @RüzgarGülü @Bully @12.Adam @The_Erinch @Yakamoz-Asi
Yok gııu twittwrda gördüğüm kadarıİyi takip ediyorsun kolsuz sultanım ile kurabiyeyi
@Maskeli Fedai Alman kanalları kurmuş televizyonuna. Hiçbir bölümü kaçırmadan izliyormuşYok gııu twittwrda gördüğüm kadarı
Turabi her yenildiğinde üzüntüden bir duble de rakı içiyor melunlu fedai diyolla@Maskeli Fedai Alman kanalları kurmuş televizyonuna. Hiçbir bölümü kaçırmadan izliyormuş
İşte o düğünden bu pozlar evlenen çifti sevmediğim için paylaşmadımMert ile Sudenin düğünü olmuş onu nasıl kaçırdın emre
İşte o düğünden bu pozlar evlenen çifti sevmediğim için paylaşmadım
heyatım düğüne gidenler çoğu zaten mert in abisine işimiz düşer diye giden yeni ünlü tayfa çok da fili yaniAy onlarda emre bizi paylaşsa diye sıradaydı zaten
heyatım düğüne gidenler çoğu zaten mert in abisine işimiz düşer diye giden yeni ünlü tayfa çok da fili yani
aynen menajer + Miami de emlak işi yapıyor lüks evleri falan satıyor zamanında @serhatt da birkaç gün kendisinde kalmış diyollaAbisi menajer değilmiydi zaten
bim pasaportum yoktu geçen seneye kadarBen sen kaldın diye duymuştum @serhatt
Sercan işini biiliyor Yerinde olmak isterdim
bim pasaportum yoktu geçen seneye kadar
adada da arası çok iyiydi dişilerleSercan işini biiliyor Yerinde olmak isterdim
ben de gereken cevabı verdim o zamanlar pasaportum yoktu diyerek neyse ki bnmki devletimizin resmi dairesinde kayıtlı ; laf söz değil yani nanikAy gereken cevap verilmiş ağzına sağlık ablam.
Dans süperadada da arası çok iyiydi dişilerle
Senin geçen seneye kadar yokmuş, benim hala yok demek ki senin gitmiş olma ihtimalin benden fazla, esas nanik de sana oluyor.ben de gereken cevabı verdim o zamanlar pasaportum yoktu diyerek neyse ki bnmki devletimizin resmi dairesinde kayıtlı ; laf söz değil yani nanik