Aaaa kuz bu yaman da fakir edebiyatı yapıyor yarışmada, amelelik yaptım babamla diye konuşuyor, semiramis ablamla komşu çıktı bu nasıl fakirlik 😱Bu tüpsüz senin tüpün al başına çal.
Aaaa kuz bu yaman da fakir edebiyatı yapıyor yarışmada, amelelik yaptım babamla diye konuşuyor, semiramis ablamla komşu çıktı bu nasıl fakirlik 😱Bu tüpsüz senin tüpün al başına çal.
Herkesler yalancı olmuş senin gibi. Şaşırmam.Aaaa kuz bu yaman da fakir edebiyatı yapıyor yarışmada, amelelik yaptım babamla diye konuşuyor, semiramis ablamla komşu çıktı bu nasıl fakirlik 😱
Rahmetsiz @Çiğdem in ecünnü dediği bu olsa gerekHerkesler yalancı olmuş senin gibi. Şaşırmam.
Sende izle bu çirkinlikleri ıyyy. .ssRahmetsiz @Çiğdem in ecünnü dediği bu olsa gereksafoz @dreamy de bunu savunuyor
https://twitter.com/x/status/1769777126947934613
Dizilerden daha iyi senaryo ve oyunculuklarSende izle bu çirkinlikleri ıyyy. .ss
Bozuk saat gibisin.Dizilerden daha iyi senaryo ve oyunculuklar
Bunu gelince Aleynaya izlettirsinler 😂😂Rahmetsiz @Çiğdem in ecünnü dediği bu olsa gereksafoz @dreamy de bunu savunuyor
Bozuk saat gibisin.
Sizin oğlanlardan daha iyi şaşkın rolü yapıyorBunu gelince Aleynaya izlettirsinler 😂😂
Canım gayet doğal şeyler bunlar, Nagihan da yeni bölümde Sercan’ı Atakan’a ispitliyor. Survivor’ın doğası bu sakin sakin nasıl da insanları kudurtuyor kraliçe.Rahmetsiz @Çiğdem in ecünnü dediği bu olsa gereksafoz @dreamy de bunu savunuyor
Önmli olan kabul edip etmemekCanım gayet doğal şeyler bunlar, Nagihan da yeni bölümde Sercan’ı Atakan’a ispitliyor. Survivor’ın doğası bu sakin sakin nasıl da insanları kudurtuyor kraliçe.
Merve ve Sercan’ın dediklerine inanmıyorum. O oyun sonrası konsey konuşması zaten Sercan’a özel bir şeydi. Merve’nin sakatlığı hakkında da herkes arkadan konuştu. Büyük bir şey yok.Önmli olan kabul edip etmemekyani Aleyna gidip Sercan, Merve, Nagi ye aynı konuda 3 farklı versiyon anlatmış, çıkıp hepinizi suçluyorum diyebilirdi manipüle etmeye çalışmak yerine
Niye Poyraz'ı dinleyerek karar versinler? Adam sonradan katıldı performansı da yerlerde. 2 buçuk aydır vakit geçirdikleri adamlar varken tabi ki onu yazacaklar. Batu hakılı falan değildi sadece kafa ütüledi.Batuhan haklıydı çoğu Poyrazı dinleyip Batuhanı yazdırmış ya şaka gibiler
Özel olarak nagiye Sercan + Merve ; Merve ye Nagi +Sercan ; Sercan A Merve +Naginin sakatlığına inanmıyırum demesi konuMerve ve Sercan’ın dediklerine inanmıyorum. O oyun sonrası konsey konuşması zaten Sercan’a özel bir şeydi. Merve’nin sakatlığı hakkında da herkes arkadan konuştu. Büyük bir şey yok.
Merve hakkında dediği de “neden sakatlanacakken oyuna çıkıyor” gibi bir şeydi.
1.si Dora yeni geldi diyip yazmadılarNiye Poyraz'ı dinleyerek karar versinler? Adam sonradan katıldı performansı da yerlerde. 2 buçuk aydır vakit geçirdikleri adamlar varken tabi ki bu ergeni yazacaklar. Batu hakı lı falan değildi sadece kafa ütüledi.
Kırmak istememiş karşısındaki kişiyi. 🙏Özel olarak nagiye Sercan + Merve ; Merve ye Nagi +Sercan ; Sercan A Merve +Naginin sakatlığına inanmıyırum demesi konu
------
Konseyde Poyraz konusunda hak veriyorum Batuhan'ın amacı hesap sormak değildi zaten. Yasin'in her haraketi falso olduğu için yoruma bile gerek yok ama diğer dediğine katılmıyorum. Hakan zaten potada Yaman 1 defa oyuna çıkmış olsa da istatistik olarak şu an daha iyi durumda ve takımdakilerle de daha iyi anlaşıyor. O yüzden Batuhan'ın yazılması gayet normal.Özel olarak nagiye Sercan + Merve ; Merve ye Nagi +Sercan ; Sercan A Merve +Naginin sakatlığına inanmıyırum demesi konu
------
1.si Dora yeni geldi diyip yazmadılar
2.si hakan ve yaman 2 haftadır oyunlarda yok ya 1 kere oynuyorlar ya da hiç yoklardı son 2 oyuna kadar. Savaşan kişi yazılmamalı bence 2 tane oyuna çıkmayan varken
3.sü tartışma hesap soramazsın lafından çıktı, Batuhan niye yazdınız ın hesabını sormak yerine önceden haber verebilirdinizi konuştu, Poyraz kendince lafı çevirdi. Yasin de hakanla Batuhanı adada konuşmasından nem kapıp ortalığa atıldı
Benzer olay geçen hafta kırmızıda oldu, Bozok ve Aleyna oylama öncesi niye konuşmadık kimi yazacağımızı söyleseydik diye ve sorun çıkmadan konuşup kapadılarPoyraz girmese Ogeday ve Furkan olayı kapatırdı büyümeden
Iyyy atıp durma şu çirkini. .ssSizin oğlanlardan daha iyi şaşkın rolü yapıyor
Queen lafı yapıştırmışIyyy atıp durma şu çirkini. .ss
Aaa benziyyy yalan değil.konu kudurukluk olunca @serhatt @Carpe Diem @Emre Ozansoy @angelşca @Dosi @Zeyno nın benzetme yeteneği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?