Dileğin gerçek olmadı 🪱🪱🪱🪱Yılan Pınar'ı ailesine teslim ederler inşallah bugün 🐍
Tam sana göre bir arkadaş grubuDamla’nın yarışmadaki varlığını hatırladık Aleyna Kalaycıoğlu sağolsun. Cidden hep Aleyna sayesinde sesini duyabiliyoruz, şimdi de geçen gün aynısını kendisi yapmamış gibi adap öğretmeye çalışıyor.
https://twitter.com/x/status/1763315332414914998
Beni yer bunlar.Tam sana göre bir arkadaş grubu
Başka izlenebilecek biri yok kiKız foruma gelmeyen @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai gidip damla can ın canlı yayınını izlemiş, vay kütükler@Yakamoz-Asi @Dosi @dreamy
https://twitter.com/x/status/1763188951899136207
Aleyna Mustafa Kemal seni niye desteklesin? Sen kimsin? Adamı gelir gelmez - en iyi performansını gösterdiği hafta- potaya soktunuz. Tabi ki desteklemeyecek. Bu kız tam Bi ilgi budalası cidden. Bazı insanlar seni sevmiyor. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. 😄😄
Beni yer bunlar.
Benchte otursa yeterdi oradan Bile sayı alırdıBaşka izlenebilecek biri yok ki
Kim ne yapsın Nagihanı.
Aklın yolu bir ☺️
Parlağın beyni yokki düşüncesi olsun.Benchte otursa yeterdi oradan Bile sayı alırdı
Nagihan olsa da bir şey değişmezdi. Kadın haftası diye hiçbir mücadele vermedi erkekler, ötesi var mı.Benchte otursa yeterdi oradan Bile sayı alırdı
QUEEN İstatistiği düşsün istemezNagihan olsa da bir şey değişmezdi. Kadın haftası diye hiçbir mücadele vermedi erkekler, ötesi var mı.
Parlağın beyni yokki düşüncesi olsun.
Bunlar tuvalete neden birlikte gidiyor konunun uzmanı @serhatt cevaplasınNagihan olsa da bir şey değişmezdi. Kadın haftası diye hiçbir mücadele vermedi erkekler, ötesi var mı.
Donlarını çekmeyi beceremiyorlardır. .FBunlar tuvalete neden birlikte gidiyor konunun uzmanı @serhatt cevaplasın@Angelica @Dosi @12.Adam @Yakamoz-Asi
Yarışma bitince Aleyna ve gizemi yolacak gibi
Yalan yok ben de istemem eşimin öyle samimi olmasını. Ama suçu tamamen karşı cinse atmamalı, Yunus Emre’yi de elden geçirmeli.Yarışma bitince Aleyna ve gizemi yolacak gibi
Ben biliyordum yarıştığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?