TV8 Survivor All Star 2024 - Program Yorumları

Artık çok sıkıldım yarışmaya sürekli birilerinin gelmesi için Acunun bir kaos çıkarmasından...
2 ay oldu sayıları aynı...

Sürekli Nagihan dyimiyle Çer-Çöp ler dolu...Asıl isimler kalsada asıl yarışları ve kaosları izlesek.

Reactions: xemrexxx
Direkt ilk 15-16 ya geçelim

Bu akşam çok malzeme var yayınlanacak, muhtemelen erken başlayacak yarışma.

Pınar sinsi vs olabilir ama kendini oradaki çoğu yarışmacıdan iyi ifade ediyor. bu da sema/seda gibi fiziksel şiddete başvurmaya daha yatkın kişileri çok gıcık ediyor. Yaşanan olayda gemileri yakıp resmen dövmek için karşı tarafın üzerine giden ve uyuyacağını söylediği halde başın gelip tahrik eden taraf Sema. Üstelik diğerlerinin anlattıklarına göre Sema Pınar zannederek herkesi elden geçirmiş. Geçen hafta Nagihan'ın Aleyna'ya yaptığı hareket nasıl ki su kaldırmaz bi şiddetse Sema'nın yaptığı iki katı şiddet. Umarım gereken yaptırım uygulanır.

Reactions: Hobbit and xemrexxx
Hepsi nasibini almış

Ahahah evet. Yalnız bunları görünce 2014 te Berna nasıl haybeye diskalifiye olmuş diye düşünmedim değil. 😄
O olayda Acun defalarca kez söylemişti, Berna'yı diskalifiye etmelerinin sebebi şiddet uygulamış olması değil sonrasında yapılan konuşmalarda Berna'nın ekibe tekrar yaparım demesiymiş, pişman değilmiş.

Reactions: Hobbit
Biliyorum takım arkadaşları da tehlikeli bulmuş ama karşı takıma yollama gibi seçenekte düşünülebilirmiş gibi geldi. Şu olayda da mesela Sema ve Pınar'ınn aynı adada devam etmeleri mümkün olmamalı diye düşünüyorum.

Sema karşı takıma geçerse saçma olur millet 2 ayda 1 yakınıyla konuşuyor, Sema Seda kardeşler aynı takımda

Pınar geçerse de Seda yolar onu zaten saldırdı
------

https://twitter.com/x/status/1762166237771989236

Daha oyun bitecek, Sema ile ilgili karar açıklanacak. Galiba bu akşam oylama ve aday çıkmayacak.

Reactions: xemrexxx