Seni de götürmeli adaya Ronaldinho ile kaynaşırsınYuh bee reyting için bir bu kalmıştı getirtmediği.
------
@serhatt a oynadıkları bir gün olmuştu
Son düzenleme:
Seni de götürmeli adaya Ronaldinho ile kaynaşırsınYuh bee reyting için bir bu kalmıştı getirtmediği.
@serhatt a oynadıkları bir gün olmuştu
Ona kalmadım ben hoşt. Çok meraklıysan sen git de belki zayıflarsın biraz.
Sana daha uygun tek koşulun mavi kimlik olduğu içinOna kalmadım ben hoşt. Çok meraklıysan sen git de belki zayıflarsın biraz.
Yani melek gibi kadın yani hep @Dosi @Zeyno @Angelica @Carpe Diem @Emre Ozansoy ve snn gibi kıskançların iftirasıOna kalmadım ben hoşt. Çok meraklıysan sen git de belki zayıflarsın biraz.
Senin hayallerinde öyle.Sana daha uygun tek koşulun mavi kimlik olduğu için
Yani melek gibi kadın yani hep @Dosi @Zeyno @Angelica @Carpe Diem @Emre Ozansoy ve snn gibi kıskançların iftirası
Aralarında kalırsın zaten sen dayak yemek yerineDayak yiyen tarafın ben olmayacağı kesin.
Çatlarsın sende.Aralarında kalırsın zaten sen dayak yemek yerine
Yooo haklı çıkarım sadeceÇatlarsın sende.
Acun’dan talimat almıştır susması içinyalnız kız değil, adam kendisi öyle düşünmüş. Görmüşsündür yazıları
Ben parlakçı değilim. Hiçbir zaman da olmadım..
Sercan bi sayı alınca bençten havai fişekler eşliğinde kutlama bekliyordu herhalde. Yahu siz sayı alan adamları potaya sokuyorsunuz zaten sürekli. Mustafa takımın performans olarak en iyi erkeği olduğu halde 2 dir potaya sokuyorsunuz. Bu adam seni niye tebrik etsin? Takımı toparlamış bide. Çoğunluğa yanlayıp kalma süremi uzattım demiyor da 😄😄😄
Mustafa Kemal sonuna kadar haklı. Biraz ağzı laf yapsa, biraz davasını düzgün dille savunmayı bilse kimse boy ölçülemez.
Adam kumda oynatmak için Ronaldinho getirtiyor 😄😄😄
Ben survivor izlemiyorum cnm, sadece 1 sezon izledim onda da pascal nihat doğan asena falan vardı showtv'de
Nasılda kendini biliyor görüyormusun@Dosi
He canım daha ne yapsın bu kadın
Ronaldinho Bile Queen in fanı, antiler çatlasınÇatlarsın sende.
Olmmm her iletine 250 kişiyi etiketlemekden amma zevk alıyorsun 😀🤭😀🤭😀😀Ronaldinho Bile Queen in fanı, antiler çatlasın@Sherlock @Yakamoz-Asi @batuhankaralar @ozmoturk @Zeyno
https://twitter.com/x/status/1760385494364443077
İvet favori hobimOlmmm her iletine 250 kişiyi etiketlemekden amma zevk alıyorsun 😀🤭😀🤭😀😀
Ronaldinho Bile Queen in fanı, antiler çatlasın@Sherlock @Yakamoz-Asi @batuhankaralar @ozmoturk @Zeyno
https://twitter.com/x/status/1760385494364443077
Haklı çıktığında da haksız olduğun için zor o biraz.Yooo haklı çıkarım sadece
Ayyy neyse bunlar snn gibi kudurmuşHaklı çıktığında da haksız olduğun için zor o biraz.
Verecek cevap bulamayınca kıvır.Ayyy neyse bunlar snn gibi kudurmuş
Göbek atınca iyi kalori veriliyor günde en az 20 kere kıvırırım o yüzdenVerecek cevap bulamayınca kıvır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?