Senden önce forum da böyle kaosluydu sen geldin sadece parlakçı ve cıbırcı kaosu kaldı kuruttun forumu Sıvacılar ve sistalarınla. SsÇatla sende turşu.
Senden önce forum da böyle kaosluydu sen geldin sadece parlakçı ve cıbırcı kaosu kaldı kuruttun forumu Sıvacılar ve sistalarınla. SsÇatla sende turşu.
Herkes parlakçı olacak dedim ve oldu. Olmayanlara da forumu bıraktırdım kudurrrrr.Senden önce forum da böyle kaosluydu sen geldin sadece parlakçı ve cıbırcı kaosu kaldı kuruttun forumu Sıvacılar ve sistalarınla. Ss
Herkes mi 😱 @Yakamoz-Asi @12.Adam @Sherlock @The_Erinch @Hobbit de dahil mi parlakçılara 😵Herkes parlakçı olacak dedim ve oldu. Olmayanlara da forumu bıraktırdım kudurrrrr.
Ben parlakçı değilim. Hiçbir zaman da olmadım..
Bunlar tek yön gidiş bilet sırası bekleyenler.
Nereye gidiyileeBunlar tek yön gidiş bilet sırası bekleyenler.
Komik tarafı poyrazla Seda Sercan haklısın muhabbeti yapıyor Sercan da devam ediyor konuşmaya, onlar hiç rakibin iyiliğini ister miSercan bi sayı alınca bençten havai fişekler eşliğinde kutlama bekliyordu herhalde. Yahu siz sayı alan adamları potaya sokuyorsunuz zaten sürekli. Mustafa takımın performans olarak en iyi erkeği olduğu halde 2 dir potaya sokuyorsunuz. Bu adam seni niye tebrik etsin? Takımı toparlamış bide. Çoğunluğa yanlayıp kalma süremi uzattım demiyor da 😄😄😄
Mustafa Kemal sonuna kadar haklı. Biraz ağzı laf yapsa, biraz davasını düzgün dille savunmayı bilse kimse boy ölçülemez.
Cehenneme.Nereye gidiyilee
------
Komik tarafı poyrazla Seda Sercan haklısın muhabbeti yapıyor Sercan da devam ediyor konuşmaya, onlar hiç rakibin iyiliğini ister mi
Cehenneme.
Yoğun itiraz var serhat gacısına inş. Kafasına vurup pekmezini akıtırlarBen parlakçı değilim. Hiçbir zaman da olmadım..
Sıkar o biraz.Yoğun itiraz var serhat gacısına inş. Kafasına vurup pekmezini akıtırlar
------
Ablam inş. Elenmez de kolonilere dert olur
Ecünnüler kadar taş düşe kafana. .ss
Heyatım @Çiğdem ablan Aleyna tilki ye büyü yapardı sen de bu Aleynaya yapıyon gibi yardımcın @Carpe Diem mi @Emre Ozansoy muSıkar o biraz.
------
Ecünnüler kadar taş düşe kafana. .ss
Bu ecünnü çetesi için kılımı bile kıpırdatmam.Heyatım @Çiğdem ablan Aleyna tilki ye büyü yapardı sen de bu Aleynaya yapıyon gibi yardımcın @Carpe Diem mi @Emre Ozansoy mu
Zaten kılını değil büyü kazanını oynatıyonBu ecünnü çetesi için kılımı bile kıpırdatmam.
O kazana seni atmalı.Zaten kılını değil büyü kazanını oynatıyon
Kazan taşar büyü boşa giderO kazana seni atmalı.
Haklısın o koca kı**nı sığdıracak bir kazan bulmak zor.Kazan taşar büyü boşa gider
Senin o küçük toton yüzünden @Angelica teyzem seni aşure kazanına sığdırıp pişirince görücem seniHaklısın o koca kı**nı sığdıracak bir kazan bulmak zor.