ise yaradi mi bari
Kuz twitter da gördüm performans sıralamasında 26 kişi içinde 5.ydi gizem ilk hafta bu durumda işe yaramış diyebilirizSanmıyorum.
ise yaradi mi bari
Kuz twitter da gördüm performans sıralamasında 26 kişi içinde 5.ydi gizem ilk hafta bu durumda işe yaramış diyebilirizSanmıyorum.
İddialara göre yakında Hilmi Cem, Hikmet, Berkay, Elif, Aycan yedeklerden geliyormuş. Umarım Hikmet gelmez! @DosiYendi Sedayı
İddialara göre yakında Hilmi Cem, Hikmet, Berkay, Elif, Aycan yedeklerden geliyormuş. Umarım Hikmet gelmez! @Dosi
Hikmet paylaşım yapmış, geleceğinin sinyalini vermiş. Hilmicem’in dizisi bittiği için bu iddiayı atmaları normal. Bu isimler ile başta anlaşılsaydı şu an hiç iyi olmayan isimler yer almazdı, hele ilk günden kattıkları yedekler.İddialara göre yakında Hilmi Cem, Hikmet, Berkay, Elif, Aycan yedeklerden geliyormuş. Umarım Hikmet gelmez! @Dosi
Hepsi bomba isimler, umarım gelirler.
Hikmet paylaşım yapmış, geleceğinin sinyalini vermiş. Hilmicem’in dizisi bittiği için bu iddiayı atmaları normal. Bu isimler ile başta anlaşılsaydı şu an hiç iyi olmayan isimler yer almazdı, hele ilk günden kattıkları yedekler.
Hikmet performans olarak kırmızı takımda Turabi ve Özgür ile takımdaki en iyi 3 isimden biri olur. Bu performansı gören bazı isimler fikir değiştirebilir. Hilmicem’in geleceğini sanmıyorum.
Sonraki hafta yarışmanın asıl izlenme oranında oturmuş olur. Acun bilerek yaşlı grubu bir yere topladı. Yarışmacıların %85i çok başarısız isimler ve %75i zaten aynı takımda. Bu başarısız isimler iki takıma eşit dağıtılıp bir biri ile yarışınca “rekabetli’ yarışlar olur.
Vallahi Nagi'm o kupayı alsın da kim gelirse önemli değil aslında. Kadın çok hak etti bu zamana kadar.Hikmet i duydum da diğerlerini duymamıştım
Vallahi Nagi'm o kupayı alsın da kim gelirse önemli değil aslında. Kadın çok hak etti bu zamana kadar.
Nagihan çıldıracak o zamanHikmet i duydum da diğerlerini duymamıştım
Nagihan çıldıracak o zaman
Neyse sarı papatya taklitler başladı mı
Mervem her daim gelir sen anca kıskan
Evli barklı çocuklu kadın ayol merve😱Vay be 5 kez olmuş mu
Yuva yıkma işlerinden ben sorumlu değilim aynaya bak da gör kimin işi olduğunu.
ayol bir karar ver kimseyi bulamıyorsam napıcam da yuıva yıkıcamYuva yıkma işlerinden ben sorumlu değilim aynaya bak da gör kimin işi olduğunu.
Hobin olamaz mı?ayol bir karar ver kimseyi bulamıyorsam napıcam da yuıva yıkıcam
Mervem her daim gelir sen anca kıskan
Emekli oldu ama hala çalışıyor çift dikiş.Vay be 5 kez olmuş mu
Helal @xemrexxx lafı yedin kapak oldun.Serhat yuvası olanı ellemez ama yalnızken faydalanabilir
Sen yuvayı yıkanı afişe ediyorsun.Yuva yıkma işlerinden ben sorumlu değilim aynaya bak da gör kimin işi olduğunu.
Hamamda kese at tellak olarak.ayol bir karar ver kimseyi bulamıyorsam napıcam da yuıva yıkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?