Hahayt çabuk bilenmişsinEn büyük müsün bilmiyorum ama çok büyüksün Hakan Hatipoğlu.------Balonu patlatan Poyraz'ın büyüklüğü şaka mı? 😱
Hahayt çabuk bilenmişsinEn büyük müsün bilmiyorum ama çok büyüksün Hakan Hatipoğlu.------Balonu patlatan Poyraz'ın büyüklüğü şaka mı? 😱
Ne bilenmesi be. Yedi düvel biliyor onun ne halt olduğunu, her patladığında seviniyorum o ayrı.Hahayt çabuk bilenmişsin
İzlemiyorum ama patlaması gereken Poyraz daha önceki sezonlardan hiç sevmiyorum patates hakan kalabilir bu kadroda çok ezilirNe bilenmesi be. Yedi düvel biliyor onun ne halt olduğunu, her patladığında seviniyorum o ayrı.
İzlemiyorum ama patlaması gereken Poyraz daha önceki sezonlardan hiç sevmiyorum patates hakan kalabilir bu kadroda çok ezilir
Allah şifa versinElbette.
Elbette.
Hakan, Damla ve Merve dışında düzgün olan bir o var.Destekleyecek Poyrazı mı buldun emre
Hakan, Damla ve Merve dışında düzgün olan bir o var.
Eli yüzü.Ay nesi düzgün Emre
Patates dediğin adam zamanında iti ite kırdırmıştı.İzlemiyorum ama patlaması gereken Poyraz daha önceki sezonlardan hiç sevmiyorum patates hakan kalabilir bu kadroda çok ezilir
Ne bilenmesi be. Yedi düvel biliyor onun ne halt olduğunu, her patladığında seviniyorum o ayrı.
Destekleyecek Poyrazı mı buldun emre
Hırs yakışmış @Yakamoz-AsiPatates dediğin adam zamanında iti ite kırdırmıştı.
Sanmıyorum.ise yaradi mi bari