hepsi terketti seni40 kocam olsa burada seninle muhatap olmak yerine sefanı sürerdim kız.
Ay ne kadar hojlar.
neyse dun finale elenen yarışmacılar da geldi sen onları da görsen kesin seneye yunan survivorıuna yarışmacı olarak katılırsın
hepsi terketti seni40 kocam olsa burada seninle muhatap olmak yerine sefanı sürerdim kız.
Ay ne kadar hojlar.
Hiç olmadıkları için terk de edemezler.hepsi terketti seni
neyse dun finale elenen yarışmacılar da geldi sen onları da görsen kesin seneye yunan survivorıuna yarışmacı olarak katılırsın6 ay aynı adada kalırsınız yarışmak için
ay seni bilmesek tek amacın ellemek sanıcazHiç olmadıkları için terk de edemezler.
Ay şunu bir idrak et artık. Ben Yunanistanlıyım ve erkolarını ellemek için Survivor’a falan katılmama gerek yok.
Bilmiyorsun tabi ne kadar tanıyorsun ki beni?ay seni bilmesek tek amacın ellemek sanıcaz
üzerine üçlü güdümlü füze atıp işime dönüyorum görüşürükBil
Bilmiyorsun tabi ne kadar tanıyorsun ki beni?
Kaçmak sana yakışan tek şey.
Hayatım bunlar da hep kavga edip sonra barışıp birlikte yarışmaya gidip milletin ağzına s.çıyorlarKaçmak sana yakışan tek şey.
O füzelerin altında kalırsın inş.
Körler sağırlar birbirini ağırlar.Hayatım bunlar da hep kavga edip sonra barışıp birlikte yarışmaya gidip milletin ağzına s.çıyorlar
senle ben de böyleyiz ama ben sana osmanlı tokadını yapıştırıyorum hepKörler sağırlar birbirini ağırlar.
Sen kim oluyorsun da had bildiriyorsun bee🤣senle ben de böyleyiz ama ben sana osmanlı tokadını yapıştırıyorum hep
------
sizlere haddinizi bildirirken ben@Angelica @serhatt @Dosi @dreamy @kerem @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @Zeyno@soo @Hazem @The_Erinch
Queen Nagi oyuncu olsa senin oğlanlardan iyi oynarSen kim oluyorsun da had bildiriyorsun bee🤣
Rüyanda ancak.senle ben de böyleyiz ama ben sana osmanlı tokadını yapıştırıyorum hep
------
sizlere haddinizi bildirirken ben@Angelica @serhatt @Dosi @dreamy @kerem @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @Zeyno@soo @Hazem @The_Erinch
Git tedavi ol.Ben de sizi yoldum sırayla
Queen Nagi oyuncu olsa senin oğlanlardan iyi oynar
Bana bak yer cücesi ZeyHal im acı çekiyor Zeynoşum vuruldu canım burnumda tüm sinirim senden çıkarırım çekil gözümün önünden @serhatt hallet şunu
Yok kavruğumdan bahsediyorum tabi senden.Banamı dedin diziden bahsediyorum
Yok kavruğumdan bahsediyorum tabi senden.
O rüzgardan Elektirk üretsinde seni çarpsın.Rüzgarlı Tepeden bahsediyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?