Heh tam adamını buldun emre çok güzel yarışırım
Heh tam adamını buldun emre çok güzel yarışırım
Kız sen entrikalarla kaoslarla devam edersin en az 2 ayHeh tam adamını buldun emre çok güzel yarışırım
Emre sen beni çok yanlış tanıyorsun böyle deyip durmaKız sen entrikalarla kaoslarla devam edersin en az 2 ay
kızzzz acunu tehdit etmişsin işte senin Maraş barış sayı alsın diye çöpleri topluyor karşı takımaEmre sen beni çok yanlış tanıyorsun böyle deyip durma
He işim gücüm yok bununla uğraşacam😂kızzzz acunu tehdit etmişsin işte senin Maraş barış sayı alsın diye çöpleri topluyor karşı takıma
tamam demem artıkın
x.com
x.com
hayatım senin için çocuk oyuncağı bu işlerHe işim gücüm yok bununla uğraşacam😂
Klonlamalısınız zira benim gibi kaliteden mahrum kalmak istemiyor kimse.
Sen ve @Maskeli FedaiKlonlamalısınız zira benim gibi kaliteden mahrum kalmak istemiyor kimse.
Pabucumun ikonu.
Tövbe de haç maç.
Bu oğlan jigololuğa mı başladı?
ziyagil yalısından daha çık para ediyor demek ki /Bu oğlan jigololuğa mı başladı?
Belli oluyor.ziyagil yalısından daha çık para ediyor demek ki /
Iyy Batuhan birde iğrenç
Nisa nişanlanmış teyzoş , yine eski Survive yarışmacısı ile diyolla 4 yılda 4 ciddi ilişki resmen @serhatt a rakip çıktı :GIyy Batuhan birde iğrenç
Iyy Batuhan birde iğrenç
aaaa şimdi oğlan hem cemalcana hem nisaya mı yürümüş 😱 böyle olunca @Emre Ozansoy bacım bile masum kaldı yanlarında, skandal 😱 @Dosi @Zeyno @soo @Hazem @dreamy @Yakamoz-Asi @mrt-06 @12.AdamBelli oluyor.