ayol ben olmasam sıkıntıdan patlarsınEcünnüler olmasaydı o dediğin olurdu.
------
Darısı başına. .ss
------
Ekli dosyayı görüntüle 127528
ayol ben olmasam sıkıntıdan patlarsınEcünnüler olmasaydı o dediğin olurdu.
------
Darısı başına. .ss
------
Ekli dosyayı görüntüle 127528
Keşke yok olsan da ben sıkılsam(ki bunun uzayda mümkünatı yok).ayol ben olmasam sıkıntıdan patlarsın@Angelica sın paylaştığı anadolu erkekleri de sana uygun değil göz zevkin bozulur
Heyatım beni camdan düşürecek biri çıkmadı daha cüssem yeterKeşke yok olsan da ben sıkılsam(ki bunun uzayda mümkünatı yok).
Bir hamleme bakar.Heyatım beni camdan düşürecek biri çıkmadı daha cüssem yeter
ayol ben olmasam sıkıntıdan patlarsın@Angelica sın paylaştığı anadolu erkekleri de sana uygun değil göz zevkin bozulur
Bir hamleme bakar.
serhat da zirvelerde olmak istiyormuş teyzoş ne diyorsun bu işeKurban ol sen o erkeklere bee
İstememe gerek yok ben yani Queen always zirvededir.
Her zaman ablam.@serhatt a Zirveler yakışır
Çarpık mors oldu.seni @Carpe Diem in yanına gönderme vakti
Çarpık mors oldu.Sıkıysa yapsana hem ben kişilik haklarına saldıran bir üslup kullanmadım ki.
forumda kimsecikler yok dikkat edin ıssız bir yerde cesedinizi bulmasınlarHer zaman ki hali.
sana kurt adam almak lazımHer zaman ki hali.
Arkasını kollaması gereken sensin asıl. .ssforumda kimsecikler yok dikkat edin ıssız bir yerde cesedinizi bulmasınlar
Queen nagi gibi haddinizi bildiririm
Her türlü kabulüm bu oğlannnn.
hayatım o zaman inka kürek e yazıl kürek çekmeyi öğretsin sana oğlanArkasını kollaması gereken sensin asıl. .ss
------
Her türlü kabulüm bu oğlannnn.
Bilmediğim şeylerle gel bana.hayatım o zaman inka kürek e yazıl kürek çekmeyi öğretsin sana oğlan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?