Yemek olunca nasıl zevk alıyorsun anlatamam.Halkımız Queen nagiye bayılıyor çatla![]()
Yemek olunca nasıl zevk alıyorsun anlatamam.Halkımız Queen nagiye bayılıyor çatla![]()
Senin dışında bayılanı görmedim.Halkımız Queen nagiye bayılıyor çatla![]()
reytingler kanıt buna nanik sanaSenin dışında bayılanı görmedim.![]()
4 reyting tüm halk oluyorsa aynen.reytingler kanıt buna nanik sana![]()
Nagi nin elenme ihtimali olduğunda 7 ye çıkmıştı ayol bugün kimin 3 reytingi var tek başına4 reyting tüm halk oluyorsa aynen.Sen kendini kandırmaya devamke.
![]()
Ekranda bir şey olmadığındandır o.Nagi nin elenme ihtimali olduğunda 7 ye çıkmıştı ayol bugün kimin 3 reytingi var tek başına
------
Pilav ana paket etti Rrrrratakanı
x.com
x.com
Ay dur gıııı kafınkar 3 erkeği eledi ilk tur senin oğlanlar şok rezil oldularEkranda bir şey olmadığındandır o.![]()
Verecek cevabın olmayınca kaçar kıvırırsın böyle.
Hayatım senin @kerem in öroları ; @Forumdash ın yalısı derken @Maskeli Fedai nin aşiret evine gitmen gibi oldu bu atışVerecek cevabın olmayınca kaçar kıvırırsın böyle.![]()
Bunların hepsi senin hastalıklı hayal ürünlerin git ötede oyna.Hayatım senin @kerem in öroları ; @Forumdash ın yalısı derken @Maskeli Fedai nin aşiret evine gitmen gibi oldu bu atış![]()
x.com
x.com
aaaaa tam senlik Survivor yarışmacıları seni bunlarla aynı adaya gönderiyoruzYemek olunca nasıl zevk alıyorsun anlatamam.![]()
Çatlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Giderisssss.
Çatlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Kelebek bir atakana bir yunus Emre’ye konuyor galiba içinde bir serhat yatıyor heyvancağızınGiderisssss.![]()
Aaaa sanane be 😵 ben senin parkak konularına karışıyor muyum