20 dk de bitti 😂😂Şimdi konuşma seremonisi en az 20 dakika sürecek.
20 dk de bitti 😂😂Şimdi konuşma seremonisi en az 20 dakika sürecek.
O kadar aynı şeyler oluyor ki ezberledik artık.20 dk de bitti 😂😂
Demek ki ilk tur iki karşılaşmada da 5-0 bitiyor .. yada en fazla 5-1Şimdi 22:13'e kadar reklam
Ben de öyle düşünüyorum. İlk oyunda daha anlarız bence neyin ne olduğunu.Demek ki ilk tur iki karşılaşmada da 5-0 bitiyor .. yada en fazla 5-1
Nagihan koşabilşyırsa özgürü eler yoksa yolcu gibi …Ben de öyle düşünüyorum. İlk oyunda daha anlarız bence neyin ne olduğunu.
Özgür de gayet hızlı nagi gidici gibiNagihan gider bugün.
Lannn ahahahaha. Cözmüşsün.. 😂😂Şimdi 22:13'e kadar reklam
Senin ki gidiyor. Hazırla baklavayı. Ahahahha. Sevmediğim ikiliden biri kesin gidecek. Güne puanım 10 üzeri 1 milyon. 😂😂😎Veee Merve nagi finali bakalım nefise ,seda,damla kimi destekleyecek
Cart kaba kayat sana nefise nagi ablasının intikamını alır gitse bileSenin ki gidiyor. Hazırla baklavayı. Ahahahha. Sevmediğim ikiliden biri kesin gidecek. Güne puanım 10 üzeri 1 milyon. 😂😂😎
O zaman Merve de gider. Oh oh ne güzel. Hadi baalım hadi baalım. ( Sinan Kaya gibi oku. Akasya Durağı. ) 😂😂😂 Ağzından bal damlıyor.Cart kaba kayat sana nefise nagi ablasının intikamını alır gitse bile
3 haftaya yarışma bitiyor Merve gidecek diye mi seviniyon😂😂O zaman Merve de gider. Oh oh ne güzel. Hadi baalım hadi baalım. ( Sinan Kaya gibi oku. Akasya Durağı. ) 😂😂😂 Ağzından bal damlıyor.
Hilmi tek geçer.