Aleyna oradaki en sevilesi karakter. Gerek üslup, karakter gerekse kalite bakımından. Her şey performans değil, o var diye izlemeye devam ediyorum zaten...Aley seven de ne bileyim
Son izlediğin bölüm o zaman dedem farkla kazanacakAleyna oradaki en sevilesi karakter. Gerek üslup, karakter gerekse kalite bakımından. Her şey performans değil, o var diye izlemeye devam ediyorum zaten...
Zaten Özgür kazandı… Devamı da gelir…Son izlediğin bölüm o zaman dedem farkla kazanacak
Hadi inş.Zaten Özgür kazandı… Devamı da gelir…
Nefise de destekliyor. Başlarda karakter bakımından pek hoşlanmıyordum kendisinden, sonradan hatasını fark edip (Kendisi de itiraf etmişti) Aleyna ile iyi olunca sevmeye başladım. Ogeday ya da o olur umarım şampiyon…Hadi inş.
Batuhan’la damla destek oluyor Aleyna nın seveni yok resmen , pınar ın ahı çıkmış
Mendillerin hazır mıNefise de destekliyor. Başlarda karakter bakımından pek hoşlanmıyordum kendisinden, sonradan hatasını fark edip (Kendisi de itiraf etmişti) Aleyna ile iyi olunca sevmeye başladım. Ogeday ya da o olur umarım şampiyon…
------
Yunus Emre’nin yanıklığına bak, iki turdur karşısındaki rakibini desteklemek için varını yoğunu ortaya koyuyor. Böyle arkadaş, eş sokmayın hayatınıza. Kadın düşmanı şaklaban herif.
Survivor kaşarsız mı kalıyor. AHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA. Son gülen iyi güler.Sen ve @kerem desek daha doğru olur
@dreamy yolacak seni 😱Survivor kaşarsız mı kalıyor. AHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA. Son gülen iyi güler.
Durun tv8'i açıyorum.
Daha var o zamana sen banlanırsın göremezsinNagihan elendiği zaman ne zırvalayacak ve Emre ne gibi mesajlar yazacak merakla bekliyorum. 😂😎
Aleyna küfür ve hakaretlere karşı kalitesini asla bozmayan, yapılan onca mobbing ve baskıya karşı mücadele eden ve üstelik üst üste düellolara çıkmasına rağmen mentalini hep en yüksekte tutmaya çalışan biri olarak aklımda kalacak. Bir sürü sporcunun olduğu All Star sezonuna şarkılarını tanıtmak için gelip, son 12’yi görmek herkesin başaracağı bir şey değil. Yapabileceğinin en iyisini yaptı bence…
Her şeye rağmen olağanüstü sevene ve destekçiye sahip oldu. SMS’li sezona gelirse şampiyonluğun en büyük adaylarından olacağı kesin. 👑
Neyse benim için Survivor 2024 biter. Yarışmayı inşallah Nefise ya da Ogeday’dan biri kazanır…
Sana benzer hoşt.Rüyama ne karışıyon edepsiz😱
Çatla sende. .ss