Iyy mide bulantısıııııı...
Oyundan kaçan bir Nagihan görüyorum. Ne Quenn ama değil mi?
Hoşt beOyundan kaçan bir Nagihan görüyorum. Ne Quenn ama değil mi?
Sen kendini avutmaya devam et. Pabucumun Queen'i Nagihan. Ondan sonra gelenler bile ondan daha çok oyun oynamış. 😅😅Hoşt be
2022 de en çok oyuna çıkan kadın oldu da noldu 6.bitirdi o yüzden oyun sayısı önemsizSen kendini avutmaya devam et. Pabucumun Queen'i Nagihan. Ondan sonra gelenler bile ondan daha çok oyun oynamış. 😅😅
Hahaha. Kendini avutmaya devam o zaman. Ouennmiş pehh. Nagihan harici bütün kadınlar Quenn bu sene. 😅2022 de en çok oyuna çıkan kadın oldu da noldu 6.bitirdi o yüzden oyun sayısı önemsiz
%46lık Aleyna ve Damla yerine @Angelica @Dosi @serhatt @Carpe Diem @Emre Ozansoy @Zeyno gacılarının idolü sabriye daha iyidirHahaha. Kendini avutmaya devam o zaman. Ouennmiş pehh. Nagihan harici bütün kadınlar Quenn bu sene. 😅
Aaaa işine bak ayol. .ss%46lık Aleyna ve Damla yerine @Angelica @Dosi @serhatt @Carpe Diem @Emre Ozansoy @Zeyno gacılarının idolü sabriye daha iyidir
Benim Damla'ya hayranlık var ama bu performans ile alakalı bir durum değil, zaten iyi olduğunu söylemedim. Ama 100 oyuna bile çıkmamış kokoş Quenn kazanırsa Nisa finali gibi burada çarşı pazar karışır. Nisa sonrası yarı yarıya düşen reytingler bir daha hiç olmayacak şekilde 0'a inecek. Macun'a bir ders verme vakti daha geldi.%46lık Aleyna ve Damla yerine @Angelica @Dosi @serhatt @Carpe Diem @Emre Ozansoy @Zeyno gacılarının idolü sabriye daha iyidir
Valla hiç karışmaz zaten daha devam ediyor yarışma sona kalırsa kim 300 ü bulur oyun sayısı ,geldiği her sezon performans tablosunun en üstünde yer alan birine kimse laf edemezBenim Damla'ya hayranlık var ama bu performans ile alakalı bir durum değil, zaten iyi olduğunu söylemedim. Ama 100 oyuna bile çıkmamış kokoş Quenn kazanırsa Nisa finali gibi burada çarşı pazar karışır. Nisa sonrası yarı yarıya düşen reytingler bir daha hiç olmayacak şekilde 0'a inecek. Macun'a bir ders verme vakti daha geldi.😅😅
Kokoş Nagi'n ile sana mutluluklar. 😅 Kazanamayacağına eminiz. Kazanmamalı da zaten. İyi bir sporcu ve insan Survivor'da hiç olmadı/olamadı. Benim için yıllardır yok hükmünde. Açıkçası Milli Takım adına artık yarışmadığı için çok mutluyum. 😅Valla hiç karışmaz zaten daha devam ediyor yarışma sona kalırsa kim 300 ü bulur oyun sayısı ,geldiği her sezon performans tablosunun en üstünde yer alan birine kimse laf edemez
Ayıl 40 yaşında nasıl milli rakım adına yarışsınKokoş Nagi'n ile sana mutluluklar. 😅 Kazanamayacağına eminiz. Kazanmamalı da zaten. İyi bir sporcu ve insan Survivor'da hiç olmadı/olamadı. Benim için yıllardır yok hükmünde. Açıkçası Milli Takım adına artık yarışmadığı için çok mutluyum. 😅
Hem ogedayı hem hilmicemi istiyor aynı sen bu damlaAaaa işine bak ayol. .ss
Banane Atakandan ya. Kendine Avatar diyen birini kâle alamıyorum bir gülme geliyor.Yakında tamamen soyunup @serhatt @Dosi @Carpe Diem @Angelica @Zeyno @Emre Ozansoy u ekrana kitler@Hobbit @12.Adam @The_Erinch @Alemdar @kerem @soo @ozmoturk @Hazem
https://twitter.com/x/status/1789018621106102747
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?