Youtube yeni bölüm fragmanının altında insanlar full Pınar’ı kötülüyor aşırı keyiflendim, yaşından başından utanmadan girdiği hallere bak. Vasıfsız.
Twitter çoluk çocuk parkı. Oraya göre 2020’de Barış, 2021’de Poyraz şampiyon olmalıydı. Ayrıca bir kadına body-shaming yaparak ya da alakası olmayan olaylara (2021 senesine) burnunu sokarak haklı olunmuyor.Pınar haklı twiiterde de herkes Pınara haklısın diyor
Twitter çoluk çocuk parkı. Oraya göre 2020’de Barış, 2021’de Poyraz şampiyon olmalıydı. Ayrıca bir kadına body-shaming yaparak ya da alakası olmayan olaylara (2021 senesine) burnunu sokarak haklı olunmuyor.
Kuz nereye full pınarı kötülüyorlar nerenle okuyonPınar haklı twiiterde de herkes Pınara haklısın diyor
Hakan reisimi veya Damla sultanımı övebilirsin.Kız yunus Emrenin lakabı papatya, sarı papatya; turbo turabi gibi
Ayyy dün @serhatt bugün sen her gün bir cahille uğraşıyorum
Neyse iki cahil bir yatağa yakışır diyim @Angelica bunları baş göz et
------
Napalım kıvrak turabiyi mi övelim ; senin Nisa reyisi boynuzlayan ogesuyu mu övelim ; Hayrettin olmayınca dibi boylayan Poyraz ı mı övelim
Twitter çoluk çocuk parkı. Oraya göre 2020’de Barış, 2021’de Poyraz şampiyon olmalıydı. Ayrıca bir kadına body-shaming yaparak ya da alakası olmayan olaylara (2021 senesine) burnunu sokarak haklı olunmuyor.
Kuz nereye full pınarı kötülüyorlar nerenle okuyonpınarın fanı olmasa da Poyraz Ayşe batuş fanları var hepsi pınara destek
------
Ayrıca body shaming de yok yani Aleyna ın estetikleri doğuştan değil kendi tercihitercihinin sonuçlarına katlansın Bi zahmet çocuk mu
Hakanın işi zor bu sene ilk 12-13 e kalsa başarıdır çok iyiler var özellikle önceden kadınlarda bu kadar iyi yarışmacı olmazdı şimdi 6 tane var en az, erkeklerde de bir o kadar çıkarHakan reisimi veya Damla sultanımı övebilirsin.
Rasyonel yorumunu okurken…Hakanın işi zor bu sene ilk 12-13 e kalsa başarıdır çok iyiler var özellikle önceden kadınlarda bu kadar iyi yarışmacı olmazdı şimdi 6 tane var en az, erkeklerde de bir o kadar çıkarsenin patates yaşlanmış
Damla duruma göre destekleyebilirim.
Şaşırdın mıRasyonel yorumunu okurken…
Twitter’dan değil, Youtube fragmanında yapılan yorumlardan bahsediyorum. Diğer mesajını da görmemiş gibi yapıyorum. Ayşe ve Poyraz fanları dediğin gibi Aleyna antisi olduğu için dedikleri objektif değil ve herhangi bir değeri de yok yaptıkları yorumların.Kuz nereye full pınarı kötülüyorlar nerenle okuyonpınarın fanı olmasa da Poyraz Ayşe batuş fanları var hepsi pınara destek
------
Ayrıca body shaming de yok yani Aleyna ın estetikleri doğuştan değil kendi tercihitercihinin sonuçlarına katlansın Bi zahmet çocuk mu
Onun farkındayız zaten, birleşmeyi görse yeterlidir.Hakanın işi zor bu sene ilk 12-13 e kalsa başarıdır çok iyiler var özellikle önceden kadınlarda bu kadar iyi yarışmacı olmazdı şimdi 6 tane var en az, erkeklerde de bir o kadar çıkarsenin patates yaşlanmış
Damla duruma göre destekleyebilirim.
Hakanı bilmemde, 4 kişi destekliyorum biride Damla.Onun farkındayız zaten, birleşmeyi görse yeterlidir.Strateji ve akıl oyunlarını izlemek büyük keyif, Survivor’a renk katıyor reisim.
Damla sultanıma hep destek tam destek…
Yahhh olmm Aleynaa aşkınnn kör ettii seni.. Git bir doktora görün 🤣😁🤣😁Twitter’dan değil, Youtube fragmanında yapılan yorumlardan bahsediyorum. Diğer mesajını da görmemiş gibi yapıyorum. Ayşe ve Poyraz fanları dediğin gibi Aleyna antisi olduğu için dedikleri objektif değil ve herhangi bir değeri de yok yaptıkları yorumların.
Damla müthiş bir karakter, kaç sezon oldu pek bir falsosunu görmedik. Desteklenmeyecek gibi değil her anlamda.Hakanı bilmemde, 4 kişi destekliyorum biride Damla.
Senin dalgacı yorumlarına alışık olduğum için normal değil mi şaşırmış olmam.Şaşırdın mı
Kör etmedi, bu sezon yaptıklarının çoğunu desteklemiyorum. zaten 2021’deki haliyle dağlar kadar fark var hem karakter hem performans anlamında. Ama bu konuda gayet haklı ve destekleyeceğim tabii ki…Hakanı bilmemde, 4 kişi destekliyorum biride Damla.
------
Yahhh olmm Aleynaa aşkınnn kör ettii seni.. Git bir doktora görün 🤣😁🤣😁
Nefise, Damla, Poyraz ve Ogeday destekliyorum..Damla müthiş bir karakter, kaç sezon oldu pek bir falsosunu görmedik. Desteklenmeyecek gibi değil her anlamda.
Bir de Nefise'ye karşı bir sempatim var nedense, iddialı ve altını dolduruyor ondan olabilir.
Kör etmedi, bu sezon yaptıklarının çoğunu desteklemiyorum. zaten 2021’deki haliyle dağlar kadar fark var hem karakter hem performans anlamında. Ama bu konuda gayet haklı ve destekleyeceğim tabii ki…
Özelden hala savunuyor yalnız.Nefise, Damla, Poyraz ve Ogeday destekliyorum..
Direk olmasa dolaylı sempati duyduklarımda var..
Ama net olarak nefret ettiklerimde var.
Allah aşkına nesi haklı Aleyna yı kim niye kıskansın 🤣Kör etmedi, bu sezon yaptıklarının çoğunu desteklemiyorum. zaten 2021’deki haliyle dağlar kadar fark var hem karakter hem performans anlamında. Ama bu konuda gayet haklı ve destekleyeceğim tabii ki…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?