TV8 Survivor All Star 2024 - Program Yorumları

Youtube yeni bölüm fragmanının altında insanlar full Pınar’ı kötülüyor aşırı keyiflendim, yaşından başından utanmadan girdiği hallere bak. Vasıfsız.

Pınar haklı twiiterde de herkes Pınara haklısın diyor
Twitter çoluk çocuk parkı. Oraya göre 2020’de Barış, 2021’de Poyraz şampiyon olmalıydı. Ayrıca bir kadına body-shaming yaparak ya da alakası olmayan olaylara (2021 senesine) burnunu sokarak haklı olunmuyor.

Pınar haklı twiiterde de herkes Pınara haklısın diyor
Kuz nereye full pınarı kötülüyorlar nerenle okuyon
pınarın fanı olmasa da Poyraz Ayşe batuş fanları var hepsi pınara destek

------

Ayrıca body shaming de yok yani Aleyna ın estetikleri doğuştan değil kendi tercihi
tercihinin sonuçlarına katlansın Bi zahmet çocuk mu

Hakan reisimi veya Damla sultanımı övebilirsin.

Yoo gayet güzel yorum yapanlar var

------

Valla ben dün akşam fragmandan sonra twiiterde bir çok yorum okudum Pınara helal olsun diyorlardı

Reactions: xemrexxx
Hakan reisimi veya Damla sultanımı övebilirsin.
Hakanın işi zor bu sene ilk 12-13 e kalsa başarıdır çok iyiler var özellikle önceden kadınlarda bu kadar iyi yarışmacı olmazdı şimdi 6 tane var en az, erkeklerde de bir o kadar çıkar
senin patates yaşlanmış

Damla duruma göre destekleyebilirim.

Rasyonel yorumunu okurken…

Twitter’dan değil, Youtube fragmanında yapılan yorumlardan bahsediyorum. Diğer mesajını da görmemiş gibi yapıyorum. Ayşe ve Poyraz fanları dediğin gibi Aleyna antisi olduğu için dedikleri objektif değil ve herhangi bir değeri de yok yaptıkları yorumların.

Reactions: xemrexxx
Onun farkındayız zaten, birleşmeyi görse yeterlidir.
Strateji ve akıl oyunlarını izlemek büyük keyif, Survivor’a renk katıyor reisim.

Damla sultanıma hep destek tam destek…

Onun farkındayız zaten, birleşmeyi görse yeterlidir.
Strateji ve akıl oyunlarını izlemek büyük keyif, Survivor’a renk katıyor reisim.

Damla sultanıma hep destek tam destek…
Hakanı bilmemde, 4 kişi destekliyorum biride Damla.
------

Yahhh olmm Aleynaa aşkınnn kör ettii seni.. Git bir doktora görün 🤣😁🤣😁

Damla müthiş bir karakter, kaç sezon oldu pek bir falsosunu görmedik. Desteklenmeyecek gibi değil her anlamda.

Bir de Nefise'ye karşı bir sempatim var nedense, iddialı ve altını dolduruyor ondan olabilir.

------

Yahhh olmm Aleynaa aşkınnn kör ettii seni.. Git bir doktora görün 🤣😁🤣😁
Kör etmedi, bu sezon yaptıklarının çoğunu desteklemiyorum. zaten 2021’deki haliyle dağlar kadar fark var hem karakter hem performans anlamında. Ama bu konuda gayet haklı ve destekleyeceğim tabii ki…

Damla müthiş bir karakter, kaç sezon oldu pek bir falsosunu görmedik. Desteklenmeyecek gibi değil her anlamda.

Bir de Nefise'ye karşı bir sempatim var nedense, iddialı ve altını dolduruyor ondan olabilir.
Nefise, Damla, Poyraz ve Ogeday destekliyorum..

Direk olmasa dolaylı sempati duyduklarımda var..

Ama net olarak nefret ettiklerimde var.

Kör etmedi, bu sezon yaptıklarının çoğunu desteklemiyorum. zaten 2021’deki haliyle dağlar kadar fark var hem karakter hem performans anlamında. Ama bu konuda gayet haklı ve destekleyeceğim tabii ki…
Nefise, Damla, Poyraz ve Ogeday destekliyorum..

Direk olmasa dolaylı sempati duyduklarımda var..

Ama net olarak nefret ettiklerimde var.
Özelden hala savunuyor yalnız.

Aleyna gibi birini sevip savunan da ne bileyim. Karakterinden şüphe ederim.

Allah aşkına nesi haklı Aleyna yı kim niye kıskansın 🤣

Pınar resmen Aleyna'yı tuş etti. Tespitleri, konuşması muazzamdı. Yazık Aleyna'yı o kadar çok pohpohlamışlar ki gerçekleri söyleyen biri çıkınca ne diyeceğini bilemedi.

Bu arada Özgür'ü yazan tayfa bundan sonra hiç ağlamasın. Şu aşamada o kadar çer çöp varken potaya Özgür'ü sokmak nedir? Takımlar falan da değişmesin bundan sonra. Kırmızılar kaybetmeye mahkum.

Son düzenleme:
Reactions: The_Erinch